این پوره سیب زمینی از بقیه پوره هامتفاوت است در حقیقت یک نوع پیش غذا و طعم و مزه متفاوت است و خیلی شبیه به حموس است ولی چون ادویه های زیادتری دارد طعمش متفاوت تر شده است. همچننی بعنوان یک شام مختصر هم استفاده می شود مواد لازم: ۵ عدد سیبزمینی متوسط ۱ قاشق سوپخوری کره ۱ عدد لیمو، آب گرفته شده ¼ فنجان ارده شیره ۲ حبه سیر، رنده شده ۱ قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه سس: ۱ قاشق چایخوری زیرهی سبز ۱ قاشق چایخوری سماق روغن زیتون خالص و بودار طرز تهیه: سیبزمینیها را پوست کرده، مکعبی خرد کنید و اجازه دهید تا بپزند و نرم شوند. سیبزمینیها را آبکش کنید و آنها را بعلاوهی تمام مواد به غیر مواد سس در مخلوطکن بریزید و هم بزنید تا کاملا نرم شود. نکته: شما میتوانید تمام مواد لازم برای تهیهی پورهی سیبزمینی را با پورهکن آماده نمائید تا بافتی لطیف حاصل شود. پوره را در بشقاب مخصوص سرو بریزید، زیره و سماق را روی آن بپاشید و روغن زیتونها را روی آن بچکانید. پوره را به عنوان پیشغذا یا کنار غذا سرو کنید. زمان آماده سازی : 5 دقیقه | زمان پخت : 15 دقیقه | زمان کل : 20 دقیقه