با ژله بلوبری دسر آبی رنگ درست کنید!

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    83d397e25fba0bf9df401dd9bfd05773.jpg

    فصل تابستان زمان درست کردن دسرهای مختلف است در این بخش برایتان شیوه درست کردن یک دسرجدید آبی رنگ را آموزش می دهیم دلیل رنگ ‌آبی این دسر به دلیل استفاده از ٰژله بلوبری است این دسر بسیار مغذی و مفید است و همه گروههای سنی می تواننند از آن استفاده کنند اکنون آموزش این دسر را یاد می گیریم

    مواد لازم:

    • زرده تخم‌مرغ 4 عدد
    • شیر 400 میلی‌لیتر
    • خامه صبحانه 300 گرم
    • شکر 150 گرم
    • پودر ژلاتین 2 ق س
    • آب سرد 3/1 پیمانه
    • وانیل 2/1 ق چ
    • پودر ژله بلوبری 2 بسته
    روش تهیه:

    1. ابتدا شکر، زرده‌های تخم مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته، با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم سپس شیر را آرام آرام اضافه می‌کنیم، ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا کرم جوش‌ بیاید.

    2.وقتی به نقطه جوش رسید پس از افزودن پودر ژله فورا آن را از روی حرارت برمی‌داریم، مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

    3. خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شود. از طرفی پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

    4. همیشه‌ باید به این نکته دقت ‌کنیم که کرم و ژلاتین مورداستفاده داغ نباشند و هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.

    5. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب‌های کوچک مورد نظر می‌ریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. می‌توانیم کرم‌های کوچک را پس از آماده شدن روی بیسکویت‌های وانیلی بر گردانده و سرو کنیم.

    منبع : مجله زندگی ایده آل