تبوله (سالاد لبنانی)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo774.jpg



    مواد لازم:



    جعفری

    ۵ بسته

    نعنا تازه

    ١ تا ٢ بسته

    بلغور

    ٣/١ پیمانه

    لیمو

    ٢ عدد

    گوجه فرنگی

    ٢ عدد

    پیازچه

    ٣عدد

    روغن زیتون نمک فلفل کاهو و نعنا خشک

    به اندازه لازم





    طرز تهیه:



    جعفری / نعنا / گوجه / پیازچه رو شسته ریز ریز می کنیم . بلغور آماده را در لیمو به مدت ١ ساعت و یا بیشتر می گذاریم خیس بخورد. مقداری کاهو هم ریز کرده و همه مواد را مخلوط می کنیم. در اخر این سالاد را در برگ کاهو می ریزیم.