رسپی دیگر از شیرینی چنگالی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    884e1df95f32b8fbaa426bd7788fb8f7.jpg

    تخم مرغ ۳ عدد ( ۱ زرده برای رویش)

    شکر ۱ لیوان

    روغن مایع ۱ لیوان

    وانیل و بکینگ پودر ۱ پاکت

    آرد به مقدار لازم

    شربت :

    شکر ۳ لیوان

    اب ۳ لیوان

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر را کمی هم زده سپس روغن مایع را ریخته. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیری شود که بدست نچسبد با دست در مدل تصویر شکل داده در سینی فر چیده و رویش را با چنگال شکل می دهیم در اخر زرده تخم مرغ می مالیم در فر ۱۸۰ درجه قرار داده تا رویش طلایی شود. شربت را نمی پزیم فقط مخلوط می کنیم تا حدی که شکر در آب حل شود این شیرینی داغ و شربت سرد است روی شیرینی می ریزیم