این خورش سیب زمینی سالم، خوشمزه با برنج گرم سرو شود " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">مواد لازم: " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 فنجان سیب زمینی، مکعبی خرد شده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• ½ فنجان گوجه فرنگی، مکعبی خرد شده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 عدد فلفل سبز " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 8 برگ کاری " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• ¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• نمک " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• ½ فنجان شیر نارگیل " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• ½ قاشق چایخوری خردل " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 3 عدد فلفل قرمز کشمیری خرد شده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">روش• سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل سبز،5 برگ کاری، پودر زردچوبه، نمک و 1 فنجان آب " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">خوب مخلوط کنید و درب قابلمه را گذاشته در شعله متوسط به مدت 20 دقیقه، قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزد " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• هنگامی که پخته شدند شیر نارگیل، ¼ فنجان آب و نمک، خوب مخلوط کنید و در شعله متوسط به مدت 2 دقیقه قرار دهید، و گاها هم بزنید " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• روغن را در یک تابه نچسب کوچک ریخته و دانه خردل را تفت دهید " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• هنگامی که دانه صدای ترق و تروق داد، فلفل قرمز و 3 برگ کاری باقی مانده را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط چند ثانیه قرار می دهیم