رسپی خورشت سیب زمینی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    9e517967fa00716992c9753ed6cd4cac.jpg

    این خورش سیب زمینی سالم، خوشمزه با برنج گرم سرو شود






    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">مواد لازم:

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 فنجان سیب زمینی، مکعبی خرد شده

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• ½ فنجان گوجه فرنگی، مکعبی خرد شده

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 عدد فلفل سبز

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 8 برگ کاری

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• ¼ قاشق چایخوری پودر زردچوبه

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• نمک

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• ½ فنجان شیر نارگیل

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• ½ قاشق چایخوری خردل



    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 3 عدد فلفل قرمز کشمیری خرد شده



    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">روش• سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل سبز،5 برگ کاری، پودر زردچوبه، نمک و 1 فنجان آب

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">خوب مخلوط کنید و درب قابلمه را گذاشته در شعله متوسط به مدت 20 دقیقه، قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزد

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• هنگامی که پخته شدند شیر نارگیل، ¼ فنجان آب و نمک، خوب مخلوط کنید و در شعله متوسط به مدت 2 دقیقه قرار دهید، و گاها هم بزنید

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• روغن را در یک تابه نچسب کوچک ریخته و دانه خردل را تفت دهید

    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• هنگامی که دانه صدای ترق و تروق داد، فلفل قرمز و 3 برگ کاری باقی مانده را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط چند ثانیه قرار می دهیم