طرز تهیه کشک و بادمجان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo772.jpg

    کشک و بادمجان

    مواد لازم برای 4 نفر:





    بادمجان

    5عدد متوسط

    نعناع

    2 قاشق غذا خوری

    سیر

    4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

    پیاز

    1 عدد متوسط

    گردو ریز شده نگینی

    یک پیمانه

    کشک رقیق شده

    یک لیوان

    نمک فلفل زردچوبه

    به مقدار لازم





    طرز تهيه:



    بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.



    کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.



    (بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)