کشک و بادمجان مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان 5عدد متوسط نعناع 2 قاشق غذا خوری سیر 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد) پیاز 1 عدد متوسط گردو ریز شده نگینی یک پیمانه کشک رقیق شده یک لیوان نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم طرز تهيه: بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را. کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید. (بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)