نوشیدنی خانگی با انبه تازه برای ماه های تابستان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0d18b4d766d3767d99cee6fc6051ebee.jpg
    این نوشیدنی سالم و خوشمزه برای مبارزه با گرمای شدید تابستان توصیه می شود، که از انبه درست شده است. این نوشیدنی تشنگی، را از بین می برد و انسان را خنک کرده و از گرمازدگی جلوگیری می کند.انبه سرشار از ویتامین A و C، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر می باشد. به علاوه، دارای محتوای آب بالا و حاوی آنزیم هایی که به هضم غذا کمک می کند


    این دستور شامل برگ نعناع، دانه زیره سبز و نمک است. برگ نعناع تازه خنک کننده است و برای بهبود سیستم گوارش خوب است. زیره اثر تسکین دهنده دستگاه گوارش دارد و عطر و طعم خوبی به این نوشیدنی می دهد .

    مواد لازم:3 تا 4 انبه سبزشکر زرد یا معمولیزیره سبز بو دادهبرگ نعناعنمکچاقوقاشقفنجان و قاشق اندازه گیریمخلوط کنیک بطری یا ظرف برای ریختن آبمیوه

    936f26914ac51a510dea8b3b2f8ad2c7.jpg
    1. به تعداد 3-4 عدد انبه آبپز شده را پوست بگیرید

    eb3122e792ff20b93991c4ac54896a3c.jpg

    2- دانه های آن را دور بیریزید

    c7efd4b69dc7d339c02d5a967fa07ad5.jpg

    3- شکر زرد را برش داده و در مخلوط کن بریزید سپس انبه و شکر زرد را در مخلوط بریزید

    22e7e8e8481a0dbfe8881e62cd878cc7.jpg



    4d53989c32eb9d70a964ca5f6414e450.jpg 4- برگ نعناع را بریزید

    f082181623e634224dd6fcb6dfae7de6.jpg

    5-حدود 1 قاشق غذاخوری دانه زیره سبز بو داده خشک اضافه کنید.

    35f35303c222be01ce13a41ca5c7af4f.jpg

    5- نمک سفید و سیاه بریزید

    ac900fe812ef971e15edb1b08068597b.jpg

    6- برای چند دقیقه مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد ترکیب شود

    207b8ce3edaffaefc95bb6341df3b2f6.jpg

    7- در یک بطری یا ظرف دربسته بریزید

    a4b601bac378e1f9fa48c4988245d20b.jpg

    8- به اندازه 2 قاشق از آن را در یک لیوان بریزید

    d88474babca1168f6f214bb893c65603.jpg

    9-آب سرد بریزید

    b4fc5f10db20943e3722b9c33f0fa4ad.jpg

    10-یخ بریزید



    f7b3ff93852ef9ed29ec03fc295bc744.jpg
    شما می توانید این نوشیدنی سرد انبه را در روزهای گرم چند بار در روز بنوشید. بقیه در یخچال قرار دهید به مدت 3 تا 4 روز قابل نگهداری است.
    d9c50d11ff97c2e938ee3bdae8d19b87.jpg


    – اطمینان حاصل کنید که انبه خام قبل از جوشاندن تمیز بشوئید
    – انبه را تا زمان نرم شدن بجوشانید
    – هنگامی که پوستش را می گیرد و دانه ها را در می آورید، حرکت شبیه چمچه زنی انجام دهید
    –اگر دوست دارید عطر و طعم دود، داشته باشد بجای جوشاندن کبابی کنید
    همچنین می توانید ادویه جات ترشی مانند فلفل سیاه و سفید، دانه رازیانه، دارچین و هل اضافه کنید
    –تنظیم مقدار اجزاء آنها بر عهده خودتان است
    -این نوشیدنی را در ظرف فلزی نریزید چون طعم فلز می دهد آن را در بطری های شیشه ای یا پلاستیکی بریزید و داخل ظرف کاملا خشک باشد