این نوشیدنی سالم و خوشمزه برای مبارزه با گرمای شدید تابستان توصیه می شود، که از انبه درست شده است. این نوشیدنی تشنگی، را از بین می برد و انسان را خنک کرده و از گرمازدگی جلوگیری می کند.انبه سرشار از ویتامین A و C، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر می باشد. به علاوه، دارای محتوای آب بالا و حاوی آنزیم هایی که به هضم غذا کمک می کند این دستور شامل برگ نعناع، دانه زیره سبز و نمک است. برگ نعناع تازه خنک کننده است و برای بهبود سیستم گوارش خوب است. زیره اثر تسکین دهنده دستگاه گوارش دارد و عطر و طعم خوبی به این نوشیدنی می دهد . مواد لازم:3 تا 4 انبه سبزشکر زرد یا معمولیزیره سبز بو دادهبرگ نعناعنمکچاقوقاشقفنجان و قاشق اندازه گیریمخلوط کنیک بطری یا ظرف برای ریختن آبمیوه 1. به تعداد 3-4 عدد انبه آبپز شده را پوست بگیرید 2- دانه های آن را دور بیریزید 3- شکر زرد را برش داده و در مخلوط کن بریزید سپس انبه و شکر زرد را در مخلوط بریزید 4- برگ نعناع را بریزید 5-حدود 1 قاشق غذاخوری دانه زیره سبز بو داده خشک اضافه کنید. 5- نمک سفید و سیاه بریزید 6- برای چند دقیقه مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد ترکیب شود 7- در یک بطری یا ظرف دربسته بریزید 8- به اندازه 2 قاشق از آن را در یک لیوان بریزید 9-آب سرد بریزید 10-یخ بریزید شما می توانید این نوشیدنی سرد انبه را در روزهای گرم چند بار در روز بنوشید. بقیه در یخچال قرار دهید به مدت 3 تا 4 روز قابل نگهداری است. – اطمینان حاصل کنید که انبه خام قبل از جوشاندن تمیز بشوئید – انبه را تا زمان نرم شدن بجوشانید – هنگامی که پوستش را می گیرد و دانه ها را در می آورید، حرکت شبیه چمچه زنی انجام دهید –اگر دوست دارید عطر و طعم دود، داشته باشد بجای جوشاندن کبابی کنید همچنین می توانید ادویه جات ترشی مانند فلفل سیاه و سفید، دانه رازیانه، دارچین و هل اضافه کنید –تنظیم مقدار اجزاء آنها بر عهده خودتان است -این نوشیدنی را در ظرف فلزی نریزید چون طعم فلز می دهد آن را در بطری های شیشه ای یا پلاستیکی بریزید و داخل ظرف کاملا خشک باشد