مواد لازم : شیر 1 لیتر شکر 1.5 لیوان نشاسته ذرت 2 قاشق کاکائو 2-2.5 قاشق آرد 2 قاشق کره 75 گرم وانیل 1 پاکت شکلات شیری پاکت 80 گرمی گردو و یا فندق خرد شده 3 قاشق طرز تهیه: در قابلمه شکر, نشاسته, آرد و کاکائو و کمی شیر ریخته و مخلوط می کنیم تا تمام مواد حل و صاف شود و بقیه شیر را هم می ریزیم و میگذاریم بپزد وقتی جوشید حرارت را خاموش می کنیم. کره و وانیل و شکلات و گردو و فندق را ریخته و خوب هم میزنیم در ظرف ریخته به اندازه 2 انگشت سرخالی می ریزیم وقتی خوب سرد شد داخل یخچال قرار می دهیم حداقل 2 ساعت در یخچال بماند 20 دقیقه مانده به زمان سرو از یخچال بیرون آورده تا کمی نرم شود سپس سرو می کنیم می توانیم برش داده و در ظرف بچینیم