مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱.۵ لیوان شیر ۱ استکان روغن مایع ۱ استکان فندف ۱ استکان کاکائو ۲ قاشق وانیل ۱ پاکت آرد ۵ قاشق رویه : گلابی بزرگ ۱ عدد فندق درسته ۱ استکان طرز تهیه: درکاسه تخم مرغ ریخته سپس شکر را ریخته با میکسر خوب هم می زنیم تا سفید رنگ شود شیر و روغن مایع را می ریزیم و با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم. پودر فندق و کاکائو را ریخته دوباره به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و برای آخرین بار با میکسر هم می زنیم در قالب تارت کاغذ روغنی چرب شده می اندازیم و مواد را در آن می ریزیم رویش چند برش گلابی قرار می دهیم و فندقهای درسته را هم اضافه می کنیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۸ دقیقه قرار می دهیم