خاگینه در ترکیه چگونه آماده می شود

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    7872700aae29ef7f8550473ed7cac8a6.jpg

    تعداد نفرات:6-8 -زمان آماده سازی-10 دقیقه -مدت پخت-20 دقیقه



    مواد لازم:

    تخم مرغ 2عدد

    شیر 1 لیوان

    بکینگ پودر 1 پاکت

    آرد (در حد کیک) 9f4b33f928e17d3414f6b29682c6db93.jpg

    شربت:

    شکر 2 لیوان

    آب 1 لیوان

    آب لیمو چند قطره

    برای سرخ کردن:

    روغن مایع

    تزیین:

    گردو یا فندق

    b343abd217ea69491e4abd42c901dcc8.jpg

    طرز تهیه:

    ابتدا شربت را آماده می کنیم وقتی جوشید آب لیمو را می ریزیم و می گذاریم سرد شود.

    تخم مرغ و شیر و بکینگ پودر و آرد را باهم مخلوط کرده در قوام کیک باشد و هم می زنیم. در یک ت ابه روغن سرخ کردنی ریخته خمیر را با قاشق در روغن داغ می ریزیم دو طرفش را طلایی می کنیم و در ظرف مورد نظر قرار داده رویش گردو و یا فندق می ریزیم