تارت تابستانی با گیلاس شیرین

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    72df348e76c91f516f49f276f9fa20d0.jpg

    این دسر خوشمزه یکی از ساده ترین دسرهاست یک دسر میوه ای با مواد ساده و اسانس دار است. دسر سنتی با عطر و بوی بادام را یاد بگیرید

    مواد لازم:

    ۲ فنجان گیلاس شیرین و تازه (بدون هسته)
    ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام
    ۳ عدد تخم مرغ
    سه چهارم فنجان شکر
    ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
    نصف فنجان آرد همه کاره
    یک هشتم قاشق چایخوری نمک
    ۱ فنجان شیر
    سه چهارم قاشق چایخوری عصاره بادام
    یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
    پودر قند

    طرز تهیه :

    فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. با کره داخل ظرف (با اندازه ۹ در ۹ یا ۱۰ در ۷ ) رو چرب کرده و بعد کمی آرد اضافه کنین. حالا گیلاس ها و خلال بادام رو کف ظرف پخش کنین.

    a47e39e580f689d4a67cdb7447e67cc7.jpg



    تخم مرغ و شکرها رو با هم خوب هم بزنین. بعد که این مواد یکدست شدن، نمک و آرد رو هم اضافه کرده و هم بزنین. شیر، عصاره بادام و عصاره وانیل رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه. حالا این مخلوط رو روی گیلاس ها و خلال بادام بریزین.

    154b1242803a524f5182a9ddf5d403cb.jpg

    fd2d288df43ff1ec7b583f83aae37396.jpg



    برای ۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر گذاشته تا زمانی که روی کیک طلایی رنگ بشه. میتونین یه خلال دندان داخل کیک فرو کرده و دربیارین تا ببینین که پخته یا نه. اگه وسط کیک نپخته بود و روش طلایی رنگ شده بود، میتونین روی ظرف رو فویل بکشین و بذارین چند دقیقه دیگه بپزه.

    26243824a3e81167b7b4816ae74d32c5.jpg



    وقتی تارت رو از فر درمیارین کمی تکان میخوره که طبیعیه. تارت رو روی میله های آهنی مخصوص اجاق گاز بذارین تا خنک بشه. وقتی داره خنک میشه ممکنه کمی پف کنه.

    بعد از سرد شدن روی تارت رو کمی پودر قند پاشیده و سرو کنین.

    a51e03bed0e8b69e510908c88df8fa6b.jpg