شیرینی چرخ و فلک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏8/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    15bc52fdcf83c4d0efaaa1094a61be4c.jpg

    این شیرینی ترکیه در مدت ۱۵ دقیقه آماده شده و زمان پخت آن نیم ساعت است و مقدار مواد آن برای ۶-۸ نفر است

    مواد لازم:

    کره ۲۵۰ گرم

    شکر ۱۲۵ گرم

    دارچین ۱ قاشق چای خوری

    تخم مرغ ۱ عدد

    کاکائو ۲ قاشق مربا

    نشاسته ۶۰ گرم

    آرد ۴۰۰-۵۰۰ گرم

    fa9e070e266b371834fe910bcde6c89c.jpg

    طرز تهیه:

    کره و شکر را خوب هم زده بطوریکه شکرها خوب حل شود سپس نشاسته و تخم مرغ و زنجفیل و دارچین و کاکائو و آرد را هم اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شود که بدست نچسبد و مقداری از آن را برداشته گرد می کنیم و داخل کف دست فشار می دهیم با کمک یک چاقو روی ‌آن را برشهای سطح می دهیم و بشکل چرخ و فلک می شود وروی کاغذ روغنی چیده در فر ۱۵۰-۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرار می دهیم