رسپی سالاد 7 طبقه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏8/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    3697eb8eb45f147bb100696ee00f8149.jpg

    رسپی آشپزی امروز کاملا سبک است و مخصوص روزهای تابستان است در عیم ساده و سبک بودن بسیار مغذی هم هست بخصوص برای گیاه خواران سالاد خوبی است که ویتامین های مختلی هم دارد که به‌نام سالاد هفت طبقه اختصاص دارد. مواد لازم برای تهیه این سالاد شامل ۸ فنجان کاهوی خردشده، ۱ فنجان نخودفرنگی پخته، ۱ عدد فلفل دلمه‌ای متوسط زردرنگ، ۱ فنجان گوجه‌فرنگی تازه و خردشده، ۱ فنجان مغز ساقه کرفس خردشده، نصف فنجان پیازچه خردشده، سه‌چهارم فنجان ماست بدون چربی، سه‌چهارم فنجان سس مایونز کم‌چرب، ۲ قاشق چای‌خوری سرکه سیب، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر سیر، ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری شکر، یک‌چهارم قاشق چای‌خوی نمک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل، نصف فنجان پنیر چدار کم‌چرب،‌ نصف فنجان ریحان تازه ساطوری و ۳ برگ ژامبون می‌شود. برای آماده کردن این سالاد، ابتدا ظرف شیشه‌ای و گودی را در نظر بگیرید. سپس کاهو را ته ظرف و به‌ترتیب، نخودفرنگی، فلفل‌دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، کرفس و پیازچه‌ها را روی آن بچینید. حالا ماست، مایونز، سرکه، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل را به‌خوبی باهم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بکشید. در نهایت، با پنیر، ریحان و ژامبون روی سالاد را تزئین کنید و بپوشانید. هر فنجان از این سالاد خوش‌عطر و رنگ، ۸۴ کیلوکالری انرژی، ۴ گرم چربی، ۷ میلی‌گرم کلسترول، ۱۰ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم قند افزوده، ۵ گرم پروتئین، ۲ گرم فیبر، ۳۵۵ میلی‌گرم سدیم و ۲۳۴ میلی‌گرم پتاسیم دارد. ضمن اینکه می‌تواند ۷۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C و ۶۰ درصد به ویتامین A را تامین می‌کند.