بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏8/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    542a74de67c8f401d533f99553b68a9e.jpg
    این بادمجان شکم پاره که در زبان ترکی به آن قارنی یارخ می گویند بدون گوشت درست شده است و مواد لازم آن برای 6-8 نفر است در عرض 10 دقیقه حاضر می شود و 45 دقیقه مدت پخت آن است
    مواد لازم:

    بادمجان به اندازه تعداد نفرات

    مواد داخلی:

    برنج 1 لیوان شسته و آبکش کرده
    پیاز 1عدد ریز خرد شده
    فلفل سبز 1عدد ریز خرد شده
    رب گوجه فرنگی
    جعفری
    سیر
    نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
    308b4afdd3e6b66c4faf6015615f150d.jpg

    d5d560500229898a8133c2359c2ed4e7.jpg
    طرز تهیه:

    این غذای بدون گوشتی طعم لذیذی دارد. ابتدا بادمجانها را یک در میان پوست می گیریم و در آب نمک قرار می دهیم.
    مواد داخلی:
    پیاز زا در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس رب را می ریزیم فلفل سبز را ریخته. سپس برنج را ریخته و نمک و ادویه جات را ریخته و نصف لیوان آب می ریزیم درب ظرف را گذاشته تا بپزد و آبش را بکشد باید برنج کاملا بپزد.
    بادمجانها را شسته و خشک می کنیم وسطش را می بریم و در روغن گرم شده ریخته و کمی تفت می دهیم تا نرم سود و رنگش عوض شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن برود سپس در ظرف چیده بطوریکه قسمت برش داده شده رو بماند و داخلش را با مواد داخلی پر کرده و زیاد فشار نمی دهیم رویش را با سیر , گوجه فرنگی و فلفل سبز تزیین میکنیم. دو قاشق رب را در 1 لیوان آب گرم حل کرده و می ریزیم زیاد روی برنج نیاید با فویل رویش را بسته تا برنجها خشک نماند و نرم بماند در فر 200 درجه قرار داده نیم ساعت بعد فویل را بر می داریم تا رویش طلایی شود
    8613415e102da71c9f7acc45c45d2ce7.jpg

    20947cdab605bbf311a5f644caf50601.jpg
    4cdae2460d1b26368091b0d1f97c64e6.jpg

    dc0ac6a712268eac9b7f25565329c135.jpg
    c310bb390e335d0166ac8de91b31b65f.jpg