فصل تابستان فصل کدو است و انواع مختلف خوراکی ها از آن می توانیم درست کنیم چون هم لذیذ و هم کم کالری و هم مقرون به صرفه است این خوراکی که برایتان آموزش می دهیم خیلی راحت است و احتیاجی به فر ندارد مواد لازم برای کدوی شکم پر : کدو با سایز متوسط : 10 عدد پنیر موزارلا رنده شده : 500 گرم قارچ خرد شده : 250 گرم سیب زمینی نگینی شده : 2 عدد متوسط ذرت : 250 گرم فلفل دلمه ای نگینی شده : 1 عدد متوسط پیاز نگینی شده : 1 عدد متوسط رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه کدو شکم پر : کدوها پوست کنید و از وسط نصف کنید. با قایق مربا خوری داخل کدوها را خالی کنید. در قابلمه ای پیاز را سرخ کرده و ادویه را اضافه کنید. سپس یک قاشق رب را داخل پیاز داغ تفت دهید داخل کدوها را که خارج کرده اید خرد کرده و با قارچ، ففلفل دلمه ای، ذرت و سیب زمینی داخل مخلوط رب و پیاز تفت دهید. در انتها کمی آب بریزید و درب قابلمه را نیم باز بگذارید تا کاملا بپزد. بعد از پخته شدن مخلوط، آنها را داخل کدوهای خالی شده ریخته و روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید. داخل تابه تان کمی روغن ریخته و کدوها را داخل تابه تان بگذارید. شعله گاز را کم کرده و درب تابه را بگذارید. بعد از 30 الی 45 دقیقه غذای تان آماده است.