با کلم و سیب زمینی هم می شود پیش غذا درست کرد

شروع موضوع توسط Nazanin ‏8/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    d9b067f235018846e34c831a9f82c2c7.jpg
    شیوه درست کردن یک پیش غذا با سیب زمینی و کلم را به شما یاد خواهیم داد.امیدواریم از طعم و مزه آن خوشتان بیاید. این پیش غذا خیلی آسان است و مواد لازمش آن برای ۴ نفر و نیم ساعته آماده می شود




    مواد لازم:روغن زیتون ۳ قاشق غذا خورینمک وفلفل به میزان لازم


    پیاز ورقه ایی خرد شده یک عدد

    سیر ۳ حبه رنده شده

    سیب زمینی شیرین 2 عدد

    کلم پیچ ۲۵۰ گرم

    سرکه ۲ قاشق غذا خوری

    آویشن خرد شده یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

    سیب زمینی ها را پوست بگیرید ،به 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون آغشته کنید و در سینی فر بچینید.

    نمک وفلفل بپاشید و 25 تا 30 دقیقه در فربگذارید.

    در این فاصله بقیه روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید.

    پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ پیاز طلایی شود و عطر سیر به مشام برسد.سیر را چند دقیقه بعد از پیاز وارد ماهی تابه کنید.

    کلم را خرد کنید و به سیر و پیاز تفت داده شده اضافه کنید.

    کلم را تا حدی بپزید که نرم شود.

    سپس ترکیب درون ماهی تابه را داخل یک بشقاب بریزید و با سیب زمینی های تست شده در دمای اتاق خنک کنید.

    وقتی مواد خنک شد سیب زمینی ها را خرد کرده و با مواد مخلوط کنید.

    بچشید و نمک وفلفل و آویشن اضافه کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.سپس سرو کنید و لذت ببرید.