شیوه درست کردن یک پیش غذا با سیب زمینی و کلم را به شما یاد خواهیم داد.امیدواریم از طعم و مزه آن خوشتان بیاید. این پیش غذا خیلی آسان است و مواد لازمش آن برای ۴ نفر و نیم ساعته آماده می شود مواد لازم:روغن زیتون ۳ قاشق غذا خورینمک وفلفل به میزان لازم پیاز ورقه ایی خرد شده یک عدد سیر ۳ حبه رنده شده سیب زمینی شیرین 2 عدد کلم پیچ ۲۵۰ گرم سرکه ۲ قاشق غذا خوری آویشن خرد شده یک قاشق چای خوری طرز تهیه: فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید ،به 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون آغشته کنید و در سینی فر بچینید. نمک وفلفل بپاشید و 25 تا 30 دقیقه در فربگذارید. در این فاصله بقیه روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ پیاز طلایی شود و عطر سیر به مشام برسد.سیر را چند دقیقه بعد از پیاز وارد ماهی تابه کنید. کلم را خرد کنید و به سیر و پیاز تفت داده شده اضافه کنید. کلم را تا حدی بپزید که نرم شود. سپس ترکیب درون ماهی تابه را داخل یک بشقاب بریزید و با سیب زمینی های تست شده در دمای اتاق خنک کنید. وقتی مواد خنک شد سیب زمینی ها را خرد کرده و با مواد مخلوط کنید. بچشید و نمک وفلفل و آویشن اضافه کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.سپس سرو کنید و لذت ببرید.