چگونه برنج را معطر درست کنیم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏8/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    46c27bcd74d87b20de81e2eb4324bcde.jpg در این بخش طرز تهیه یک برنج متفاوت را برایتان آموزش میدهیم که مختص کشورهای آسیای شرقی است که مواد تشکیل دهنده آن اشکنه مرغ و سبزیجات متنوعی است که همراه غذاهای گوشتی خورده می شود مواد لازم آن برای 6 نفر است و در عرض نیم ساعت آماده می شود





    مواد لازم:
    کره 40 گرم
    آب مرغ 3 پیمانه
    برنج 2 پیمانه
    پیاز خردشده ¼پیمانه
    نخود فرنگی و ذرت پخته ½پیمانه
    برگ بو 3 عدد
    سیر له شده 2 حبه
    زنجبیل تازه 2 سانتی متر
    طرز تهیه:
    1. زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید.
    2. کره را در یک ظرف روی شعله متوسط گرم کنید.
    3. سیر و زنجبیل را به اضافه کرده و تقریباً به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود تفت دهید.
    4. برنج، عصاره مرغ و برگ بو را اضافه نموده و آنها را به جوش آورید.
    5. سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بردارید. اجازه دهید تا غذا در این حالت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که عصاره مرغ جذب برنج شود حرارت ببیند.
    6. سپس نخود سبز و ذرت را به غذا اضافه کنید.
    7. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 10 دقیقه روی شعله کم باقی بماند تا دم بکشد.
    8. برگ بو را از غذا بیرون بیاورید و برنج را با چنگال زیرو رو کنید، به آن نمک و فلفل بزنید.
    9. پیازچه را ریز خرد کرده و تفت بدهید.
    10. غذا را با پیازچه‌ تفت داده شده سرو نمایید.