در این بخش طرز تهیه یک برنج متفاوت را برایتان آموزش میدهیم که مختص کشورهای آسیای شرقی است که مواد تشکیل دهنده آن اشکنه مرغ و سبزیجات متنوعی است که همراه غذاهای گوشتی خورده می شود مواد لازم آن برای 6 نفر است و در عرض نیم ساعت آماده می شود مواد لازم: کره 40 گرم آب مرغ 3 پیمانه برنج 2 پیمانه پیاز خردشده ¼پیمانه نخود فرنگی و ذرت پخته ½پیمانه برگ بو 3 عدد سیر له شده 2 حبه زنجبیل تازه 2 سانتی متر طرز تهیه: زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید. کره را در یک ظرف روی شعله متوسط گرم کنید. سیر و زنجبیل را به اضافه کرده و تقریباً به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود تفت دهید. برنج، عصاره مرغ و برگ بو را اضافه نموده و آنها را به جوش آورید. سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بردارید. اجازه دهید تا غذا در این حالت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که عصاره مرغ جذب برنج شود حرارت ببیند. سپس نخود سبز و ذرت را به غذا اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 10 دقیقه روی شعله کم باقی بماند تا دم بکشد. برگ بو را از غذا بیرون بیاورید و برنج را با چنگال زیرو رو کنید، به آن نمک و فلفل بزنید. پیازچه را ریز خرد کرده و تفت بدهید. غذا را با پیازچه تفت داده شده سرو نمایید.