در۵ دقیقه حمصص رژیمی درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏8/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    683fd69a0b12ca4d005f2e398a45094b.jpg

    حمص در عرض پنج دقیقه درست می شود، ولی یقینا خوشمزه ترین حمصی خواهد بود که تاکنون خورده اید. به همین علت، توصیه می کنیم که آن را کمی زودتر از زمان خوردن آماده کنید تا زمان کافی داشته باشید که حمص را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و طعم ها به خوبی با هم ادغام شوند.
    این حمص فوق العاده کرمی، غلیظ، خوش طعم، لذیذ، نرم، لیمویی، سیری و کاملا فوق العاده است.
    می توانید آن را با نان پیتا، چیپس، سبزیجات یا هر نان دیگری که دوست دارید سرو کنید. یا اینکه خالی خالی از خوردنش لذت ببرید! همین الان دست به کار شوید و این حمص لذیذ را آماده کنید.

    01f3ca83700edb4e2b5f43c315b61e26.jpg

    تصویر نخود قبل و بعد از قرار دادن در مایکروویو تفاوت را می بینید؟ طعم آن فوق العاده خواهد شد. ترفند دیگر؟ ۲/۱ پیمانه ارده. مطمئن باشید. با این ترکیب، می توانید لذیذترین حمص را آماده کنید.

    مدت زمان آماده شدن: ۱ دقیقه
    مدت زمان پخت: ۴ دقیقه
    ۵مجموع زمان: ۵ دقیقه
    حمص ۵ دقیقه ای با ۶ ماده غذایی مناسب برای ۸ وعده

    ارزش غذایی
    • مقدار سرو برای هر نفر: ۱/۴ پیمانه
    • کالری: ۱۵۷
    • چربی: ۱۰ گرم
    • چربی اشباع: ۹٫۹ گرم
    • کربوهیدرات ۱۲٫۹ گرم
    • قند: ۲٫۷ گرم
    • سدیم: ۲۳۹ میلی گرم
    • فیبر: ۱٫۴ گرم
    • پروتئین: ۵٫۲ گرم
    6d6d6ccbe4d17fc7237d35e6c6032ec3.jpg

    مواد لازم
    • یک قوطی کنسرو نخود
    • ۲ تا ۴ حبه سیر (بستگی به ذائقه شما دارد)
    • ۲/۱ فنجان ارده
    • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
    • کمی نمک
    • ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

    طرز تهیه
    ۱- نخود و آب نخود کنسروی را با حبه های سیر در کاسه ای مناسب قرار داده و ۴ دقیقه در مایکروویو بگذارید تا بپزد.
    ۲- آن ها را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه، نمک و ارده را هم اضافه کنید. وقتی مواد در حال مخلوط شدن هستند، روغن زیتون را هم اضافه کنید.

    0940f9bc5728704a6f197254c36bc547.jpg

    ۳- اجازه دهید مواد به خوبی با هم مخلوط شوند تا حالت کرمی و یکدست به خود بگیرند. کمی از آن را بچشید و در صورت نیاز نمک به آن بیافزایید.
    ۴- حمص را در ظرف سرو بریزید و روی آن کمی روغن زیتون و پودر پاپریکا بریزید و با سبزیجات و نان مورد علاقه خود سرو کنید. می توانید باقی مانده آن را تا یک هفته یا بیشتر در یخچال نگه دارید. اگر آن را در یخچال قرار دهید طعم آن بهتر می شود.

    6c76558d5e55386438526a58cac6edf3.jpg