در این بخش یک پودینگ گلابی با طعم خوب را به شما یاد می دهیم.این پودینگ همراه با بستنی خورده می شود و مزه خوبی دارد. امیدواریم درست کنید و خوشتان بیاید آسان ۴ نفر یک ساعت مواد لازم: آب ۳ فنجان شکر یک فنجان وانیل یک غلاف گلابی رسیده هسته گرفته ۴ عدد آرد یک فنجان پودر کاکاءو یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر یک قاشق چای خوری تخم مرغ زده شده ۲ عدد کره ذوب شده خنک ۱۵۰ گرم شکر یک دوم فنجان زنجبیل یک دوم چای خوری بستنی وانیلی برای سرو به مقدار دلخواه طرز تهیه: در یک قابلمه کوچک ،آب ،شکر و وانیل را بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود. سپس گلابی ها را در آن بریزید و هم بزنید .شربت بایدکاملا گلابی ها را بپوشاند. اگر لازم است کمی آب اضافه کنید.ترکیب را به جوش آوریدو حرارت را کم کنید . برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ترکیب را روی اجاق نگه داریدتا گلابی ها بپزندو نرم شوند. گلابی ها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.سپس آنها را از وسط به دو نیم کنید. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهیدو ظرف پخت را با روغن چرب کنید. در یک کاسه بزرگ ،آرد ، پودر کاکاءو، بکینگ پودر و زنجبیل را باهم، هم بزنید. شکر را نیز اضافه کنید.سپس به تدریج کره و تخم مرغ را نیز در آن هم بزنید تا خمیر نرمی بدست آورید. ترکیب را در ظرف های چرب شده بریزید و گلابی های نصف شده را مانند تصویر در آن بچینید. برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا خود را بگیرد.