مواد لازم: شیر ۱ لیتر شکر ۱ لیوان آرد ۲ قاشق سر پر نشاسته ۴ قاشق سرپر انبه ۳ عدد طرز تهیه: در قابلمه شیر را می ریزیم سپس شکر و آرد و نشاسته را می ریزیم با همزن دستی هم میزنیم در حرارت گذاشته مرتب هم میزنیم. ۲عدد انبه پوستش را می گیریم و دانه هایش را در آورده در بلندر ریخته تا پوره شود و در مواد در حال جوش که غلیظ شده است می ریزیم وقتی جوشید حرارت را خاموش می کنیم در لیوانها ریخته میگذاریم دراول آبدار بنظر می رسد ولی بتدریج که سرد می شود سفت می شود وقتی سرد شد یک عدد انبه باقیمانده پوستش را گرفته و مکعبی خرد می کنیم و هنگام سرو کردن روی آن می ریزیم