مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد سیب زمینی ۳-۲ عدد پیاز کوچک یک عدد سیر ۲-۱ حبه رست بیف یا کالباس دلخواه ۱۰۰ گرم شیر یک پیمانه قارچ ۶-۴ عدد پنیر رنده شده موزورلا ۳/۱ پیمانه سیب زمینی یا اگه نون تست یا باگت مونده دارید به میزانی که کف ظرف رو بپوشاند طرز تهیه : سیب زمینی را رنده کرده با پیاز خرد شده و سیر و کالباس خرد شده و قارچ خرد شده مخلوط می کنیم . این مواد را ته یه ظرف پیرکس صاف می کنیم. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک می زنیم و روی مواد قبلی داخل ظرف می ریزیم. روی این مواد را پنیرمی ریزیم. روی ظرف را فویل کشیده و یک شب تا صبح داخل یخچال می گذاریم. فردا صبح ظرف فویل کشیده را داخل فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم. بعد حرارت فر را به ۳۵۰ کم کرده و فویل را بر می داریم و حدود ۳۰ دقیقه دیگر می گذاریم بپزد تا پنیر رویش برشته شود.