در این بخش یک غذای سالم آموزش میدهیم که برای بیماران دیابتی یا افرادی که به فکر سلامتی خود هستند بسیار ایده آل است. این غذا با برنج سفید درست نشده و در ترکیب ان از سبزیجات استفاده شده و یک رسپی غذایی کاملی است و خوش طعمی آن به دلیل وجود نعناع در این غذا است مواد لازم: ۵۰ گرم نخود پخته ۷۵ گرم برنج قهوه ای پخته نصف فنجان سبزیجات پخته (نخود فرنگی، هویج ، لوبیا سبز) یک چهارم فنجان برگ نعناع خرد شده ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده نصف فنجان پیاز خرد شده ۱ عدد برگ بو نمک برای مزه دار کردن ۱ قاشق چایخوری رب فلفل سبز نصف قاشق چایخوری آبلیمو طرز تهیه: روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و سیر، پیاز و برگ بو رو بهش اضافه کنین. روی حرارت متوسط تفت بدین تا زمانی که پیازها طلایی رنگ بشن. برنج قهوه ای، نخود، سبزیجات و نمک رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین. روی حرارت متوسط برای یک تا دو دقیقه طبخ کنین. رب فلفل چیلی، برگ نعناع و آبلیمو رو هم اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگه تفت بدین. داغ و به همراه ماست کم چرب سرو کنین. ارزش غذایی: کالری: ۳۷۵٫۹۰ کیلوکالری کربوهیدارت: ۶۹٫۳ گرم پروتئین: ۷٫۸۴ گرم چربی ۲٫۳۱ گرم شاخص گلوکز: ۵۵ بار گلوکز: ۳۱٫۸