با کرفس پیش غذا درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏8/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0d2b688bfeca58b41534fa7c68097055.jpg

    خیلی از رسپی های غذایی سبزیجات را در زمان شام پیشنهاد می کنند. در این بخش شیوه درست کردن یک رسپی خیلی آسان و کم کالری با کرفس آموزش داده می شود.که برای صبحانه هم می شود سرو کرد

    امیدواریم با بهره گیری از این دستور از خواص کرفس برخوردار شوید.







    2 نفر
    15 دقیقه
    اگر تمایل داشته باشید می توانید از این صبحانه به عنوان یک پیش غذا برای میز شام استفاده کنید. در این صورت برای زیباتر شدن می توانید کره بادام زمینی را در ماسوره خامه بریزید و سپس روی کرفس بکشید تا فرم دار شود.


    مواد لازم:
    ساقه کرفس 5 عدد
    کره بادام زمینی یک دوم فنجان
    کشمش یک چهارم فنجان

    طرز تهیه:

    ساقه های کرفس را خوب بشویید و خشک کنید.ساقه ها را به تکه های 15 سانتی در آورید.کره بادام زمینی را روی ساقه کرفس و داخل شیار آن بکشید .دانه های کشمش را بشویید و خشک کنید.از این دانه ها با فاصله روی ساقه کرفس قرار دهید و میل کنید.