طرز تهیه ماهی لیمویی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo760.jpg



    مواد لازم : برای ۴ نفر



    ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت

    600 گرم

    گشنیز تازه خرد شده

    یک چهارم فنجان

    نمک و فلفل

    به‌میزان لازم

    کره آب شده

    یک قاشق غذاخوری

    پوست لیموترش رنده شده

    یک قاشق مرباخوری

    روغن

    به میزان لازم

    آبلیمو

    یک قاشق غذاخوری





    روش تهیه :



    ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید.