طرز تهیه کیک پنیری ساده

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo757.jpg



    شما می توانید در میهمانی‌های خود با کیک پنیری ساده ولی خوشمزه، از میهمانان پذیرایی کنید.



    زمان تهیه : ۲۰ دقیقه



    به علاوه یک ساعت برای سرد شدن



    مواد لازم : برای ۸ – ۶ نفر



    بیسکویت دیجستیو

    100 گرم

    شکر

    50 گرم

    کره آب شده

    50 گرم

    پنیر خامه‌ای پر چرب

    500 گرم

    خاکه قند

    100 گرم

    وانیل

    یک قاشق چایخوری





    طرز تهیه:



    ۱- با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید.



    ۲- کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.



    ۳- در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید.



    ۴- خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند.



    ۵- مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید.



    ۶- کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.



    ۷- آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.