شما می توانید در میهمانیهای خود با کیک پنیری ساده ولی خوشمزه، از میهمانان پذیرایی کنید. زمان تهیه : ۲۰ دقیقه به علاوه یک ساعت برای سرد شدن مواد لازم : برای ۸ – ۶ نفر بیسکویت دیجستیو 100 گرم شکر 50 گرم کره آب شده 50 گرم پنیر خامهای پر چرب 500 گرم خاکه قند 100 گرم وانیل یک قاشق چایخوری طرز تهیه: ۱- با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. ۲- کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. ۳- در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید. ۴- خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند. ۵- مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. ۶- کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. ۷- آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.