چگونه بدون نیاز به پخت تارت کم کالری درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    643a3a2be5ef343da85075fb2e292f0b.jpg

    در روزهای تابستان هستیم و زمان میوه های خوب آن است .درست کردن تارت میوه بدون اینکه آن را بپزیم توصیه خوب لاغری برای شماست. می توانید با میوه های مورد دلخواه خود و مواد اولیه کم، یک تارت لذیذ تابستانی مخصوص لاغری درست کنید.
    درست کردن این تارت آسان است. فقط به ۸ ماده اصلی و ۳۰ دقیقه زمان احتیاج دارید.
    انبه دوست ندارید؟ حذفش کنید. توت فرنگی ندارید؟ میوه ای دیگر جایگزین کنید. می توانید هر تغییری که دوست دارید، ایجاد کنید.
    مواد اصلی داخل تارت فقط ۴ میوه و فوق العاده خوشمزه است.

    ما در این دستور از توت فرنگی، بلوبری، کیوی و انبه استفاده کرده ایم. اما شما می توانید از میوه های مورد علاقه ی خودتان استفاده کنید.
    حتماً عاشق این تارت می شوید چون خامه ای، شیرین، پر از میوه، بدون قند تصفیه شده، آسان و طبیعی است.

    مدت زمان آماده شدن : ۳۰ دقیقه

    ارزش غذایی
    میزان هر وعده معادل یک ششم از پای

    • کالری: ۳۷۵ کالری
    • چربی اشباع: ۱٫۶ گرم
    • کربوهیدرات: ۲۷ گرم
    • قند: ۱۹ گرم
    • چربی: ۲۶ گرکم
    • سدیم: ۱۱۹ میلی گرم
    • فیبر: ۴٫۶ گرم
    • پروتئین: ۱۴٫۵ گرم
    مواد لازم برای ۶ نفر
    کراست

    • ۷ تا ۱۲ عدد خرما بدون دانه
    • ۲ پیمانه گردو (می توانید از مغزهای دیگر مانند بادام هم استفاده کنید)
    • مقدار بسیار کمی نمک (در صورت تمایل)

    مواد داخل تارت

    • ۳۵۰ گرم توفو، آن را خشک کنید و به مدت حداقل ۱۵ دقیقه تا ۱ ساعت بین یک حوله ی تمیز تحت فشار قرار دهید تا آب توفو گرفته شود.
    • نصف قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
    • ۴/۱ پیمانه عسل
    • آب یک عدد لیمو ترش (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
    • یک و نیم پیمانه میوه

    طرز تهیه
    ۱- توفو را بین حوله ای قرار دهید، روی آن یک ظرف بگذارید تا به توفو فشار وارد کند و آب آن گرفته شود.
    ۲- گردو را در غذاساز بریزید و خرد کنید.
    ۳- وقتی غذاساز درحال خرد کردن گردو هاست، خرماها را تک تک به گردوها اضافه کنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. وقتی این مخلوط را بین انگشتان تان فشار می دهید، باید شکل و حالت بگیرد.
    ۴- از یک قالب تارت بزرگ و یا سه قالب تارت کوچک تر استفاده کنید و کف آن را کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار دهید.

    b3e53132c3a497027d839d4d72e401cb.jpg

    مخلوط کراست خرما را بین قالب ها تقسیم کنید و آن را با دستان تان در قالب پخش و صاف کنید. یک لایه ی دیگر کاغذ مخصوص شیرینی پزی را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید. لازم نیست خیلی دقیق و صاف روی کراست قرار بگیرد. قالب را در فریزر قرار دهید تا خنک شود.
    ۵- توفو، آب لیمو، وانیل و عسل را در مخلوط کن بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
    ۶- کراست را از فریزر خارج کنید و مواد آماده شده را داخل تارت بریزید. پای را حدود ۲ تا ۴ ساعت در فریز قرار دهید و قبل از سرو کردن، میوه ها را روی تارت بچینید. همچنین می توانید از خامه ی زده شده هم استفاده کنید.

    649d0d3a6b89bede75ba81bbe4aa4cc8.jpg

    ۷- می توانید باقی مانده ی تارت را تا چندروز در یخچال نگه داری کنید. اگر می خواهید مدت طولانی تری آن را نگه دارید، بهتر است تارت را در فریز قرار دهید.

    2d7d4e47128f9c6083640d4061b8742c.jpg

    نکته: اگر خرما ها مرطوب و شیره دار نیستند، آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب گرم بخیسانید و سپس به خوبی خشک کنید.