پیاز سوخاری در کنار غذاها برای تزیین بکار می رود که به غذا طعم میدهد و اشتهای انسان را به خوردن غذا زیاد میکند بخصوص در کنار میگو و غذاهای گوشتی استفاده می شود.با این رسپی به سادگی میتوانید پیاز حلقهای (Onion ring) پفدار و جذاب، پیاز حلقه ای سوخاری، درست کنید. مواد لازم: پیاز حلقه شده آرد سفید 2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد آب یخ 1لیوان آرد سوخاری به مقدار لازم پودر سیر و فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری، فلفل و نمک را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید و بعد پیازها را حلقه حلقه برش بزنید و در آب یخ قرار دهید تا چند دقیقه بماند ، بعد پیاز هارا در مخلوط مواد خشکتان قرار دهید ودر روغن بسیار داغ سرخ کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید به این مواد پودر سیر هم اضافه کنید.