آرد سلف رایزینگ Self-Rising در حقیقت گونه ای از آرد هست که خودش به تنهایی همه مواد مورد نیاز برای پف دادن به کیک راداراست و اگر در رسپی نوشته شده باشه این آرد را بکار ببرید. نمیتونید از آرد معمولی استفاده کنید احتیاجی هم نیست برای درست کردن کیک یا مافین از این آردها بخرید آن را به راحتی در منزل درست کرده و استفاده کنید چون میدونم خیلی از افراد وقتی یه دستور رو میخونند، تا ببینند توش چیزی هست، که توی خونه ندارند؛ بی خیال درست کردنش میشند. برای همین به صورت یه پست جداگانه نوشتم؛ که از این به بعد اگه جایی دستور کیکی را با این نوع آرد دیدید با خیال راحت تا ته دستور رو بخونید و بیخیالش نشید. مواد لازم: آرد سفید ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ (kosher salt و اگر از نمک معمولی Table salt استفاده میکنید ۱/۸) یعنی به ازای هر پیمانه آرد سلف رایزینگ شما نیاز به مقادیری که ذکر شد دارید؛ و اگر در دستور مقدار آرد بیشتر بود این مواد رو به همان اندازه اضافه کنید. ابتدا یک پیمانه آرد بردارید و بهتره که آرد رو قاشققاشق اضافه کنید؛ و در آخر یه ضربهای هم به پیمانه بزنید، تا هوای اضافی گرفته بشه. بعد از اینکه یک پیمانه آرد اندازه گرفتید؛ به اندازه ۲ قاشق چایخوری از روی آرد بردارید. یعنی به یه کم، کمتر از یک پیمانه آرد نیاز داریم؛ و بعد نمک و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. این آردی که درست شد همون آرد سلف رایزینگ هست.