سوپ پنیر و کلم بروکلی یک سوپ خوشمزه ای است، برای روزهای سرد زمستانی هم مغذی است و هم سالم اکنون طرز تهیه آن را به صورت تصوریری آموزش میدهیم مواد لازم کره آب کرده 1 قاشق غذاخوری + ¼ پیمانه پیاز خرد شده نصف یک عدد متوسط آرد ¼ پیمانه شیر 2 پیمانه آب مرغ 2 پیمانه کلم بروکلی خرد شده 450 گرم هویج خرد شده 1 پیمانه نمک و فلفل مقداری جوز (به دلخواه) ¼ قاشق چایخوری پنیر چدار رنده شده 250 گرم آماده کردن مواد اصلی پیاز ها را تفت دهید. 1 قاشق غذاخوری کره داخل ماهی تابه بریزید. زمانی که گرم شد، پیازهای خورد شده را داخل آن بریزد. پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند. سپس از روی گاز بردارید. ¼ پیمانه کره را داخل قابلمه ذوب کنید. کره را داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و سپس قابلمه را روی اجاق با حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید کره آب شود و حباب هایی روی آن درست شود. آرد را اضافه کنید و با کره مخلوط کنید و هم بزنید تا رو به قهوه ای شدن برود. 3 تا 5 دقیقه، به طور مداوم، کره و آرد را هم بزنید. مایعات، یعنی شیر و آب مرغ را در این مرحله مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. بگذارید مواد به دمای جوش برسند. 20 دقیقه زمان نیاز است تا مواد جوش بیایند. سپس سریع شعله گاز را کم کنید. اگر سوپ را تند دوست دارید، فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید. پختن کلم بروکلی و سبزیجات کلم، هویج و پیاز را مخلوط کنید. آنها را با مواد اصلی هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم بروند. مخلوط سبزیجات را با حرارت کم، به مدت 25 دقیقه بپزید. حواستان باشد که سوپ جوش نیاید. آب سوپ را تست کنید و میزان ادویه آن را بررسی کنید. بگذارید سوپ 25 دقیقه بیشتر بپزد تا غلظت آن بیشتر شود.9 سوپ را بچشید. در این مرحله، نمک و فلفل و اگر می خواهید جوز، اضافه کنید ،هم بزنید و دوباره بچشید. سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را پوره کنید. دوباره سوپ پوره شده را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر می خواهید تکه های درشت و کامل کلم در سوپ دیده شود، نیازی نیست که مواد را کاملا پوره کنید. می توانید مقداری از سبزیجات را نگهدارید و در اندازه دلخواه به سوپ اضافه کنید. می توانید از گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ کاملا پوره نشود. اتمام کار پخت پنیر رنده شده را داخل سوپ داغ بریزید. با قاشق، آن را هم بزنید تا پنیر کاملا در سوپ ذوب شود. طعم سوپ را بچشید. سوپ را داخل کاسه ریخته و آن را با تکه های نان، مقداری برنج و یا سالاد سرو کنید.