این دسر خوشمزه فقط با ۵ ماده درست می شود؛ شکر، کره، آرد کیک و کاکائو. سس شکلات روی کیک ها، لذیذ، غلیظ و درخشان و پر از عطر شکلات است. مناسب برای ۴ نفر (میزان سرو برای هر نفر: یک کیک) زمان آماده شدن :۱ ساعت و ۳۰ دقیقه ارزش غذایی • کالری: ۲۷۴ • چربی: ۹٫۳ گرم • چربی اشباع: ۵ گرم • پروتئین: ۶ گرم • کربوهیدرات: ۴۵ گرم • فیبر: ۲ گرم • کلسترول: ۱۰۸ میلی گرم • آهن: ۲ میلی گرم • سدیم: ۸۱ میلی گرم • کلسیم: ۲۷ میلی گرم مواد لازم کیک: • اسپری روغن • ۳/۴ پیمانه شکر • ۱/۲ پیمانه آب • ۲ قاشق غذاخوری کره ، قرار گرفته در دمای محیط • ۳ عدد زرده تخم مرغ بزرگ • ۵۵ گرم آرد کیک (حدود نصف پیمانه) • ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو شیرین نشده • نمک به مقدار کم • ۳ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ سس: • ۱/۴ پیمانه آب • ۲ قاشق غذاخوری شکر • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی شیرین نشده • ۱ قاشق غذاخورری کره • ۱/۲ قاشق چایخوری آرد کیک تاپینگ: • ۲ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ • ۲ قاشق غذاخوری شکر • برگ نعناع (به دلخواه) طرز تهیه ۱- فر را با درجه حرارت ۱۷۵ درجه از قبل گرم کنید. ۲- ابتدا داخل ۶ عدد قالب رمکین را روغن اسپری کنید. این قالب ها معمولا از جنس سرامیک هستند و برای استفاده در فر و سرو کیک مناسب اند. اگر به قالب رمکین دسترسی ندارید می توانید از قالب های فنجانی استفاده کنید. سپس داخل قالب ها را ۳ قاشق غذاخوری شکر بپاشید بعد آن را تکان دهید تا مقدار اضافه آن بریزد. ۳- ۱/۴ پیمانه به علاوه ۱ قاشق غذاخوری شکر، ۱/۲ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری کره و زرده های تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید. آن ها را با مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید. ۵۵ گرم آرد (حدود نصف پیمانه) را در یک پیمانه خشک بریزید و با چاقو سطح آن را صاف کنید. ۵۵ گرم آرد، ۱/۳ پیمانه کاکائو و نمک را در کاسه ای متوسط با همزن دستی مخلوط کنید. مخلوط آرد را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. ۴- ۳ عدد سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید، با دستگاه همزن با سرعت متوسط بزنید تا کف کند. سپس کم کم ۱/۴ پیمانه شکر را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید و مخلوط را با دستگاه همزن با سرعت زیاد بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود. ۱/۴ مخلوط سفیده تخم مرغ را به مخلوط آرد و زرده تخم مرغ اضافه و به آرامی هم بزنید، سپس بقیه سفیده را هم اضافه و به آرامی مخلوط کنید. خمیر را در قالب ها بریزید و آن ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید. به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید تا وقتی که یک خلال دندان را در وسط کیک فرو کردید، چیزی به آن نچسبد. اجازه دهید کاملا خنک شوند. وقتی کیک ها سرد شدند، دور قالب ها را چاقو بیندازید و کیک ها را در ظرف سرو برگردانید. ۵- برای آماده کردن سس، ۱/۴ پیمانه آب، دو قاشق غذاخوری شکر، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۱ قاشق غذاخوری کره و ۱/۲ قاشق چایخوری آرد را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت ۲ دقیقه و یا تا وقتی که غلیظ شود و حباب بزند، روی حرارت بگذارید و با همزن مدام هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید، اما ظرف را گرم نگه دارید. ۶- برای آماده کردن تاپینگ هم، ۲ عدد سفیده تخم مرغ و ۲ قاشق غذاخوری شکر را به روش بن ماری در ظرفی قرار دهید. آن را روی آب در حال جوش هم بزنید تا شکر آب شود (حدود دو دقیقه). این مخلوط را در کاسه ای بریزید. آن را با دستگاه همزن با سرعت بالا بزنید (حدود دو دقیقه) تا فرم بگیرد و سفت شود. روی هر کیک، ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری سس شکلات و حدود ۱/۴ پیمانه از مرنگ بریزید. آن را با برگ نعناع تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.