در این بخش آموزش یک نوع ترشی آسان تابستانی را برایتان داریم که در مقایسه با رسپی پخت سنتی آن که ۲۰ روز طول میکشه، در عرض چنددقیقه می شود تهیه کرد. همه لیموها را در زودپز پخته شده و بعدش آب این پخت دور ریخته نمیشه تا به حل شدن شکر در مرحله بعدی کمک کنه. میتونین از شکر کریستالی ریز یا شکر کاستور استفاده کنین تا سریعتر حل بشه. وقتی ترشی آماده شد، پوست لیمو کمی طعم تلخی به ترشی میده که این تلخی بعد از یک روز که ترشی جا افتاد از بین میره. این ترشی رو میتونین برای بیشتر از سه ماه در یخچال نگهداری کنین. مواد لازم: ۷ عدد لیمو شیرین (تقریبا ۳۰۰ گرم) ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۳ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه سه چهارم فنجان شکر زرد ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی طرز تهیه: یه زودپز برداشته و ۴ فنجان آب داخلش بریزین و لیموها رو اضافه کنین. اجازه بدین زودپز ۵ سوت بزنه تا لیموها بپزن و پوستشون نرم بشه، طوری که وقتی با انگشت فشار میدین فرو بره. بعد آبکشی کرده و کنار بذارین تا سرد بشن. لیموها رو به چهار قسمت بریده و در یه کاسه بزرگ بریزین. آبی که توی زودپز بود رو به همراه آبلیمو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین. زردچوبه و نمک رو هم به لیموها اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه کنار بذارین. به آرامی شکر زرد رو بهش اضافه کنین و به طور مداوم هم بزنین تا شکر به خوبی حل بشه. کل این روند حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می بره. پودر چیلی رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین. حالا ترشی رو در یه بطری شیشه ای تمیز ریخته و برای یک روز کنار بذارین. روز بعد ترشی آماده خوردن است. این ترشی رو میتونین برای بیشتر از سه ماه در یخچال نگهش دارین.