مواد لازم برای خمیر: 750 گرم بلغور تخم مرغ 1 عدد رب 1 قاشق آرد 2 قاشق پاپریکا و نمک و فلفل سیاه آب جوش 1 لیتر مواد لازم برای داخل کوفته: گوشت چره کرده کم چرب 500 گرم نخود پخته 2 لیوان پیاز 2 عدد رب گوجه فرنگی 1عدد روغن زیتون کره جعفری پاپریکا و فلفل سیاه و نمک سس: رب 2قاشق آب لیموی تازه نصف عدد پاپریکا روغن زیتون کره نمک طرز تهیه: مواد داخلی:پیاز و جعفری را ریز خرد میکنیم. در تابه روغن زیتون ریخته پیاز را تفت میدهیم و گوشت چرخ شده را ریخته سپس نخود را ریخته بقیه مواد داخلی را هم ریخته 2 دقیقهدیگر سرخ میکنیم و میگذاریم سرد شود خمیر: در یک کاسه بلغور را ریخته و آب جوش را ریخته و دربش را میگذاریم 10 دقیقه بعدهمه مواد را ریخته و بمدت نیم ساعت ورز میدهیم تکه هایی به ان د ازه یک نارنگی برداشته و از داخلش مواد داخلی را گذاشته و میبندیم. در قابلمه آب و نمک و میجوشانیم و 5 دقیقه کوفته ها را داخل آن می پزیم در تابه کره و روغن زیتون, ری ریخته کمی تفت داده سپس پاپریکا, آب لیمو ترش و نمک را ریخته کمی آب ریخته سس را روی کوفته می ریزیم