مواد لازم : تره فرنگی 500 گرم هویچ متوسط 2 عدد رب انار 3 قاشق روغن زیتون 1 استکان قند 1 عدد برنج 2 عدد پیاز 1 عدد سس تند 1 قاشق آب جوش 1.5-2 لیوان نمک و فلفل سیاه و پاپریکا طرز تهیه: پیاز را ریز خرد میکنیم. برنج را شسته آبکش میکنیم. تره فرنگی ها را شسته و خرد میکنیم. هویجها را خرد میکنیم. در قابلمه روغن زیتون و پیاز را می ریزیم تا پیازها طلایی شود سپس هویچها را ریخته یکی دو دقیقه تفت میدهیم سپس سس را ریخته و هم میزنیم.سپس تره فرنگی, نمک, فلفل قرمز و قند را ریخته هم میزنیم درب قابلمه را میریزیم وقتی رنگ تره فرنگی ها تغییر کرد و آب انداخت در حرارت کم میپزیم دروسط تره فرنگی ها جا باز کرده و برنج را میریزیم کم آب ریخته تا روی تره فرنگی را بگیرد وقتی جوشید در حرارت کم 20 دقیقه وقتی ولرم شد رب انار می ریزیم سرو میکنیم