اسفناج را با شیر و پنیر ترکیب کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    cd886820ae85c41de851ca58a822d031.jpg
    اسفناج جزو سبزیجاتی است که بسیاری از مردم از آن خوششان می آید و همچنین برای سلامتی مفید است.از سوی دیگر مخلوط کردن اسفناج با شیر و پنیر طعم مزه خوبی به آن میدهد. شما می توانید با چند ماده مغذی و مفید یک خوراکی مفید و خوش طعم درست کنید




    مواد لازم


    • 4 /1 و 1 پیمانه سینه مرغ پخته و خردشده
    • 1 عدد پیاز خردشده
    • به میزان لازم نمک و فلفل
    • 1 ق چ آرد سفید
    • 2 پیمانه اسفناج خردشده
    • 1 پیمانه شیر
    • 1/2 پیمانه خامه
    • 1/2 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
    طرز تهیه:

    1. فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. تکه‌های مرغ را به‌صورت مکعب‌های یک سانتی خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. اکنون تکه‌های مرغ را داخل آن به مدت 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید سپس آنها را از تابه درآورید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. حالا پیاز‌های خردشده را داخل همان تابه با مقداری نمک و فلفل بریزید و آن را هم کمی تفت دهید.

    2. اکنون آرد را بریزید و به مدت 30 ثانیه آن را با پیاز تفت دهید. در این زمان اسفناج، شیر، خامه و به میزان لازم نمک و فلفل را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید و بگذارید دو دقیقه روی حرارت بماند. اکنون مرغ های سرخ‌شده و 1/2 از پنیر پارمسان را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.

    3. حالا مواد را داخل ظرف مناسبی که برای گذاشتن داخل فر آماده کرده‌اید بریزید. مابقی پنیر را هم‌روی آن بپاشید. ظرف را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. در انتها به مدت دو دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی شود سپس ظرف را از فر درآورده و سرو کنید.

    فوت و فن

    اگر می خواهید طعم این غذا کمی ترش شود، در صورت تمایل می توانید کمی آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنید.