مواد لازم : مرغ چرخ شده 500 گرم آرد سوخاری 1 لیوان تخم مرغ 1 عدد جعفری مقداری پیاز 1 عدد نمک و فلفل مواد داخلی: اسفناج مقداری فلفل قرمز 2 عدد قارچ 1 کاسه نمک روغن مایع نصف لیوان سس: گوجه فرنگی 3 عدد رب 1قاشق مربا روغن زیتون 3 قاشق سیر 2 حبه نمک آویشن آب جوش 1 استکان رویه: پنیر پیتزای رنده شده طرز تهیه: کوفته : پیاز رنده شده آبش را می گیریم. جعفری را ریز خرد می کنیم. در یک ظرف مرغ چرخ شده, پیاز, تخم مرغ,آرد سوخاری, نمک و فلفل خوب هم میزنیم کوفته دراز و گود درست کرده و در سینی فر می چینیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده سرخ میکنیم مواد داخلی: قارچ, فلفل قرمز را ریز خرد میکنیم. اسفناجها ر ا خرد میکنیم در نابه نصف لیوان روغن میریزیم داخلش فلفل قرمز و قارچ ریخته تفت میدهیم سپس اسفناجها را ریخته 5 دققیقه دیگر هم تفت می دهیم نمک ریخته از حرارت بر میداریم. داخل کوفته ها را از مواد اسفناجی پر میکنیم سس: گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم. سیر را له میکنیم در تابه روغن زیتون ریخته گوجه فرنگی و رب می ریزیم و تفت می دهیم و سیر ریخته هم میزنیم سپس آویشن , نمک, آب جوش ریخته و میپزیم این سس را روی کوفته ها میریزیم سپس پنیر پیتزای رنده شده ریخته و در فر 200 درجه بمدت 10 دقیقه قرار داده تا پنیرها ذوب شود