کوفته مرغ با اسفناج و قارچ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    36ae862baa207104562343832628f5fa.jpg

    مواد لازم :

    مرغ چرخ شده 500 گرم

    آرد سوخاری 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    جعفری مقداری

    پیاز 1 عدد

    نمک و فلفل

    مواد داخلی:

    اسفناج مقداری

    فلفل قرمز 2 عدد

    قارچ 1 کاسه

    نمک

    روغن مایع نصف لیوان

    سس:

    گوجه فرنگی 3 عدد

    رب 1قاشق مربا

    روغن زیتون 3 قاشق

    سیر 2 حبه

    نمک

    آویشن

    آب جوش 1 استکان

    رویه:

    پنیر پیتزای رنده شده

    طرز تهیه:

    کوفته :

    پیاز رنده شده آبش را می گیریم.

    جعفری را ریز خرد می کنیم.

    در یک ظرف مرغ چرخ شده, پیاز, تخم مرغ,آرد سوخاری, نمک و فلفل خوب هم میزنیم کوفته دراز و گود درست کرده و در سینی فر می چینیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده سرخ میکنیم

    مواد داخلی:

    قارچ, فلفل قرمز را ریز خرد میکنیم.

    اسفناجها ر ا خرد میکنیم

    در نابه نصف لیوان روغن میریزیم داخلش فلفل قرمز و قارچ ریخته تفت میدهیم سپس اسفناجها را ریخته 5 دققیقه دیگر هم تفت می دهیم نمک ریخته از حرارت بر میداریم.

    داخل کوفته ها را از مواد اسفناجی پر میکنیم

    سس:

    گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم.

    سیر را له میکنیم

    در تابه روغن زیتون ریخته گوجه فرنگی و رب می ریزیم و تفت می دهیم و سیر ریخته هم میزنیم سپس آویشن , نمک, آب جوش ریخته و میپزیم این سس را روی کوفته ها میریزیم سپس پنیر پیتزای رنده شده ریخته و در فر 200 درجه بمدت 10 دقیقه قرار داده تا پنیرها ذوب شود