آموزش پخت کوفته با پوره سیب زمینی به سبک ترکیه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    b3a4b7d351e1c6bb629d215df15f0cd8.jpg

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 450 گرم

    پیاز 1 عدد

    تخم مرغ 1 عدد

    جعفری مقداری

    آرد سوخاری

    نمک و فلفل

    پوره:

    سیب زمینی 4 عدد

    کره 2 قاشق

    شیر 1 لیوان

    نمک و فلفل

    رویه:

    سس گوجه فرنگی 1 کاسه

    ریحان مقداری

    پنیر پیتزا

    c606506e17236dade404936df7042bdc.jpg

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ شده را در ظرفی ریخته رویش پیاز رنده شده می ریزیم. تخم مرغ را اضافه کرده و جعفری ریز شده را می افزاییم همه را باهم ورز میدهیم. نمک و فلفل را می ریزیم آرد سوخاری ریخته تا کمی غلظت پیدا کند.

    برای پوره: سیب زمینی ها ی پخته را له کرده کره ریخته و هم میزنیم شیر را هم کم کم می ریزیم نمک و فلفل زده وقتی خوب هم زده شده در سینی فر ریخته . از مواد گوشتی هم کوفته های کوچک درست کرده در تابه روغن خیلی کم ریخته و کوفته هار ا میپزیم. ریحان را خرد کرده و به سس گوجه فرنگی می ریزیم. در سینی فر روی پوره 80% کوفته های پخته را قرار می دهیم رویش هم سس گوجه فرنگی می ریزیم در فر 180 درجه قرار میدهیم وقتی کم مانده بپزد رویش پنیر پیتزا می ریزیم و دوباره در فر قرار می دهیم و می پزیم