مواد لازم: گوشت چرخ کرده 450 گرم پیاز 1 عدد تخم مرغ 1 عدد جعفری مقداری آرد سوخاری نمک و فلفل پوره: سیب زمینی 4 عدد کره 2 قاشق شیر 1 لیوان نمک و فلفل رویه: سس گوجه فرنگی 1 کاسه ریحان مقداری پنیر پیتزا طرز تهیه: گوشت چرخ شده را در ظرفی ریخته رویش پیاز رنده شده می ریزیم. تخم مرغ را اضافه کرده و جعفری ریز شده را می افزاییم همه را باهم ورز میدهیم. نمک و فلفل را می ریزیم آرد سوخاری ریخته تا کمی غلظت پیدا کند. برای پوره: سیب زمینی ها ی پخته را له کرده کره ریخته و هم میزنیم شیر را هم کم کم می ریزیم نمک و فلفل زده وقتی خوب هم زده شده در سینی فر ریخته . از مواد گوشتی هم کوفته های کوچک درست کرده در تابه روغن خیلی کم ریخته و کوفته هار ا میپزیم. ریحان را خرد کرده و به سس گوجه فرنگی می ریزیم. در سینی فر روی پوره 80% کوفته های پخته را قرار می دهیم رویش هم سس گوجه فرنگی می ریزیم در فر 180 درجه قرار میدهیم وقتی کم مانده بپزد رویش پنیر پیتزا می ریزیم و دوباره در فر قرار می دهیم و می پزیم