سوپ سالم چینی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    82ea8d3d03fdc86a7895ed437a5a9cdf.jpg
    این دستور غذا با بهره گیری از تکنیک سرخ کردن و طبخ سبزیجات بطوریکه از مواد مغذی آن کم نشود و خوشمزه هم باشد .این سوپ جزو سوپهای سالم است " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> زمان آماده سازی: 10 دقیقه " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">زمان پخت: 5 دقیقه " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> 6 نفرمواد لازم :


    1 عدد هویج، 3/4 فنجان کلم خرد شده 3 برگ کاهو پیاز بهاری 3 عدد ساقه کرفس 3عدد گل کلم 50 گرم قطعه قطعه شده روغن 2 قاشق غذاخوری 3-4 دقیقه تفت داده سپس سویا سس 2 قاشق چایخوری " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> نمک فلفل و سرکه ریخته و گرم سرو کنید