اگر از خوردن یک نوع خوراک کرفس حوصله تان سر رفته و به دنبال استفاده از کرفس با شیوه متفاوت هستید این رسپی مختص شماست . این غذای لذیذی است حتما امتحان کنید هم متفاوت و هم خوشمزه مواد لازم: مخصوص ۲۴ تکه. ½ فنجان پنیر خامهای، نرم شده ½ فنجان کشمش، ریز خرد شده ۲ قاشق چایخوری سیب پوست کنده، ریز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری پودر کاری ملایم، جهت مزهدار کردن ½ قاشق چایخوری آب لیمو ۸ عدد ساقهی کرفس، هر یک به ۳ تکه برش زده شده طرز تهیه: پنیر خامهای، کشمش، سیب، پودر کاری و آب لیمو را با هم خوب مخلوط نمائید تا کاملا نرم شوند. روی کرفسها بریزید و سرو کنید. کالری : 90 | چربی : 5.2g | پروتئین : 1.7g | کربوهیدرات : 10.2g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 1.1g | شکر : | نمک : 76mg زمان آماده سازی : 20 دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : 20 دقیقه