پیاز فلفلی هندی را چگونه درست کنیم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    128de104b964b56fca156cb68b40b3ab.jpg

    دستور درست کردن این پیاز فلفلی که از غذای هندی ها است کاملا همانند رستوران‌های هندوستان سرو می‌شود. پیش غذایی عالی برای هندی ها است



    مواد لازم:
    • ‏۱ عدد پیاز، خردشده ‏
    • ‏۲ قاشق چایخوری کچاپ ‏
    • ‏۱ قاشق چایخوری آب لیمو ‏
    • ‏۱ قاشق سوپ‌خوری شکر سفید
    • کمی نمک ‏
    • ‏۱ قاشق چایخوری گشنیز تازه، خردشده ‏
    • ‏۱ قاشق چایخوری برگ شنبلیله‌ی تازه، خرد شده ‏
    • ‏۱ قاشق چایخوری پودر چیلی ‏



    طرز تهیه:
    1. در کاسه‌ای متوسط، پیاز و کچاپ را خوب مخلوط کنید تا پیازها رقیق شوند و سس کچاپ به خورد پیازها برود. آب لیمو را به ‏آنها بیافزائید. مواد را با شکر، گشنیز، شنبلیله و پودر چیلی طعم‌دار نمائید و کاملا هم بزنید. درب کاسه را پوشانده و اجازه دهید ‏به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کنند. این کار موجب می‌شود که آب لیمو، طعم پیاز را تا حدی خنثی کند.‏‎
    کالری : 28 | چربی : 0.2g | پروتئین : 0.5g | کربوهیدرات : 6.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.7g | شکر : | نمک : 133mg
    زمان آماده سازی : 5 دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : 65 دقیقه