دستور درست کردن این پیاز فلفلی که از غذای هندی ها است کاملا همانند رستورانهای هندوستان سرو میشود. پیش غذایی عالی برای هندی ها است مواد لازم: ۱ عدد پیاز، خردشده ۲ قاشق چایخوری کچاپ ۱ قاشق چایخوری آب لیمو ۱ قاشق سوپخوری شکر سفید کمی نمک ۱ قاشق چایخوری گشنیز تازه، خردشده ۱ قاشق چایخوری برگ شنبلیلهی تازه، خرد شده ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی طرز تهیه: در کاسهای متوسط، پیاز و کچاپ را خوب مخلوط کنید تا پیازها رقیق شوند و سس کچاپ به خورد پیازها برود. آب لیمو را به آنها بیافزائید. مواد را با شکر، گشنیز، شنبلیله و پودر چیلی طعمدار نمائید و کاملا هم بزنید. درب کاسه را پوشانده و اجازه دهید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کنند. این کار موجب میشود که آب لیمو، طعم پیاز را تا حدی خنثی کند. کالری : 28 | چربی : 0.2g | پروتئین : 0.5g | کربوهیدرات : 6.6g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 0.7g | شکر : | نمک : 133mg زمان آماده سازی : 5 دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : 65 دقیقه