فلفل دلمه ای نیم کیلو برنج 2 لیوان گوجه فرنگی 3 عدد جعفری نصف دسته پیاز 2 عدد نعناع خشک 1 قاشق یا نعنای تازه فلفل سیاه 1 قاشق مربا رب 2 قاشق روغن زیتون نزدیک به 1 استکان آب گرم 2 لیوان طرز تهیه: برنج, جعفری و نعناع را خوب می شوئیم در روغن زیتون پیازهای ریز شده را تفت می دهیم رب را ریخته هم مزنیم پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و مکعبی خرد میکنیم برنج را اضافه میکنیم در آخر فلفل سیاه و نعنای تازه و جعفری را ریخته هم زده از حرارت بر میداریم درب فلفل دلمه ای هارا برداشته و داخلش را با این مواد پر کرده و درب گوجه فرنگی را میگذاریم در سینی فر گذاشته و 2لیوان آب جوش کنار دلمه ها می ریزیم در فر 180 درجه قرار داده تا فلفلها نرم ش ود