مواد اولیه : كيك اسفنجي 200 گرم ژله توتفرنگي و آناناس از هر کدام 100 گرم كرم وانيلي 200 گرم توتفرنگي تازه 300 گرم مواد لازم كرم وانيلي: شير نصف پیمانه تخممرغ 3 عدد خامه فرم گرفته 150 گرم آرد نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوري وانيل 1/4قاشق چايخوري پودر قند 150 گرم طرز تهيه ترايفل: توتفرنگيها را شسته و خشك كنيد. كيك اسفنجي را به صورت مكعبهاي كوچك برش دهيد. ژله توتفرنگي و آناناس را هم شكل مكعب خرد كنيد. براي هر نفر يك ليوان در نظر گرفته و به كمك قيف انتهاي ليوانها را كرم ريخته و به ترتيب كيك، توتفرنگي، ژله و دوباره كرم اضافه كنيد تا ليوان پر شود در نهايت با كمك قيف با كرم روي ترايفل را شكوفه زده و يك توتفرنگي روي آن قرار ميدهيم. طرز تهيه كرم وانيلي: ابتدا زرده و سفيده را جدا كرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا كشدار و سفيد شود. (سه دقيقه). آرد ذرت را در شير حل كرده و مخلوط زرده را نيز به آن اضافه كنيد. مايه را داخل ظرف مناسبي كه بهتر است لعابي باشد ريخته و روي حرارت ملايم با قاشق شروع به هم زدن كنيد تا غليظ شود. كرم را از روي حرارت برداشته و صبر كنيد كمي خنك شود. سفيده تخممرغ را در كاسهاي با همزن برقي بزنيد تا خشك و سفيد شود و به كمك ليسك سفيده را به كرم اضافه كنيد و دوباره روي حرارت گذاشته هم زده تا غليظ شود. كرم را پس از غليظ شدن از روي حرارت برداشته، وانيل را اضافه كرده و صبر كنيد تا كاملا خنك شود خامه را به كرم افزوده و مخلوط نماييد. اين كرم به تنهايي دسر لذيذي ميباشد.