چطور می شود از شیر، آب دوغ تهیه کرد؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    7f86a0e6c666abdac2292848003fa277.jpg

    آب دوغ دارای کره نیست، این مایع طعم ترش مانندی دارد که از درست کردن کره بوجود می آید. بسیاری از آب دوغ ها مقدار کمی چربی شیر دارند و کمی چربتر از شیر هستن ولی مثل خامه سنگین نیستند . شیوه درست کردن و فرآوری آب دوغ مانند ماست هست. لاکتوباسیلوس به شیر فزوده می شود و باعث میشه به مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در دمای پایین تخمیر بشه. بلورهای نمک و کره به محصول نهایی برای عطر و طعم اون اضافه میشه. اما این امکان وجود داره که جایگزینی برای آب دوغ در خانه درست کنیم.

    a40e128ad6acadc3834ef8475eb11c97.jpg

    مواد لازم:
    یک فنجان شیر
    یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو

    طرز تهیه:
    شیر را داخل یک فنجان اندازه گیری بریزین.

    1e003d92ae4d93021eb1bf06def61c97.jpg
    یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو اضافه کنین.

    eec9426c4c209a2f038ed6358ef48201.jpg
    اجازه بدین مخلوط به مدت ۵ دقیقه بمونه.

    1d4e12cad60663a97b4d39f5da827e24.jpg
    از این دستور در انتخاب خودتون استفاده کنین