آب دوغ دارای کره نیست، این مایع طعم ترش مانندی دارد که از درست کردن کره بوجود می آید. بسیاری از آب دوغ ها مقدار کمی چربی شیر دارند و کمی چربتر از شیر هستن ولی مثل خامه سنگین نیستند . شیوه درست کردن و فرآوری آب دوغ مانند ماست هست. لاکتوباسیلوس به شیر فزوده می شود و باعث میشه به مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در دمای پایین تخمیر بشه. بلورهای نمک و کره به محصول نهایی برای عطر و طعم اون اضافه میشه. اما این امکان وجود داره که جایگزینی برای آب دوغ در خانه درست کنیم. مواد لازم: یک فنجان شیر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو طرز تهیه: شیر را داخل یک فنجان اندازه گیری بریزین. یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو اضافه کنین. اجازه بدین مخلوط به مدت ۵ دقیقه بمونه. از این دستور در انتخاب خودتون استفاده کنین