کره 2 قاشق سیر 1 حبه رب 1 قاشق آرد 1 قاشق آب گوشت 4 لیوان 2 قاشق جای خ وری نمک فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا نصف قاشق چایخوری خامه 3/4 فنجان شیر 1/4 لیوان جعفری 1 قاشق سیب 2 عدد طرز تهیه: روعن را در تابه ریخته گرم کرده و سیرهار ا تفت می دهیم سپس رب و آرد را ریخته تفت می دهیم خوب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود سپس آب گوشت و نمک و فلفل می ریزیم خامه را با شیر خوب هم میزنیم تا صاف شود پاپریکا , جعفری و مخلوط شیر و خامه را باهم مخلوط کرده و می ریزیم سیب را پوست کنده و هسته های آنرا گرفته و به تکه های بزرگ برش میدهیم سپس در کره تفت میدهیم سوپ را در کاسه ریخته رویش سیبها را قرار میدهید و سرو میکنیم