در این سالاد چغندر و سس گوجه فرنگی، مکمل یکدیگر هستند. جوانه های شنبلیله دارای ویتامین C، B کمپلکس، آهن و کلسیم هستند و به سلامت قلب کمک میکنند برای 6 نفر و زمان آماده سازی 5 دقیقه مواد لازم: 4 عدد چغندر متوسط 1/3 فنجان جوانه شنبلیله آب لیمو 1 قاشق چایخوری 1/4 فنجان سس گوجه فرنگی 1/4 فنجان شوید خرد شده نمک و فلفل طرز تهیه: چغندرها را پوست کنده و به قطعات کوچک برش میدهیم چغندر و جوانه شنبلیله را دریک کاسه می ریزیم آب لیمو، نمک و فلفل ریخته و میگذاریم خنک ش ود درست قبل از سرو، ا سس گوجه فرنگی و گشنیز ریخته و سرو میکنیم