اسفناج برای همه خوب است بخصوص برای خانمهای باردار! این دستور غذا، با برگ اسفناج، دارای ویتامین A، است که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده ، بینایی را بهبود می بخشد و پوست مادر و نوزاد را تغذیه میکند " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">زمان آماده سازی: 10 دقیقه " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">زمان پخت: 20 دقیقه " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> 6 نفر " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">مواد لازم: " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 18 اسفناج برگ درشت " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1 3/4 فنجان سس سفید، طبق دستور زیر " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده معمولی " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">مواد داخلی: " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• پنیر معمولی 1 فنجان مکعب خرد شده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1/2 فنجان ذرت شیرین، آب پز " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1/4 فنجان سس سفید " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> • 1 قاشق غذاخوری کره " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• نمک " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">برای سس سفید ( 2 فنجان) " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 قاشق غذاخوری آرد ساده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> • 1 1/2 فنجان شیر " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 قاشق غذاخوری کره " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• نمک " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">طرز تهیه سس سفید " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• کره را در ماهی تابه ذوب کرده، آرد را اضافه کرده در حرارت کم مرتب هم میزنیم تای بوی خامی آرد گرفته شود " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• شیر و ½ فنجان آب را به تدریج ریخته تا سس غلیظ شود و هم میزنیم• نمک و فلفل می ریزیم " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">طرز تهیه: " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• کره را در ماهی تابه، ریخته پیاز سرخ شده می ریزیم " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• فلفل سبز را هم مقدار خیلی کم تفت داده " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• پنیر، ذرت، گشنیز، سس سفید و نمک ریخته دو دقیقه حرارت می دهیم " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• برگ اسفناج " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">رابا این مواد پر میکنیم و هر برگ را رول می کنیم " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• بر روی سینی فر چرب شده می ریزیم رویش یک فنجان سس سفید می ریزیم " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> سپس پنیر می ریزیم " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• در فر از قبل گرم شده در 180 درجه به مدت 10 دقیقه.• گرم سرو کنید