رسپی مفید برای بارداری- رول اسفناج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    9242670a57653f638a1cc4867f874817.jpg
    اسفناج برای همه خوب است بخصوص برای خانمهای باردار! این دستور غذا، با برگ اسفناج، دارای ویتامین A، است که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده ، بینایی را بهبود می بخشد و پوست مادر و نوزاد را تغذیه میکند




    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">زمان آماده سازی: 10 دقیقه
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">زمان پخت: 20 دقیقه


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> 6 نفر


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">مواد لازم:
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 18 اسفناج برگ درشت
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1 3/4 فنجان سس سفید، طبق دستور زیر


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده معمولی


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">مواد داخلی:
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• پنیر معمولی 1 فنجان مکعب خرد شده
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1/2 فنجان ذرت شیرین، آب پز
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 1/4 فنجان سس سفید
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> • 1 قاشق غذاخوری کره


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• نمک


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">برای سس سفید ( 2 فنجان)
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> • 1 1/2 فنجان شیر
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• 2 قاشق غذاخوری کره


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• نمک


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">طرز تهیه سس سفید
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• کره را در ماهی تابه ذوب کرده، آرد را اضافه کرده در حرارت کم مرتب هم میزنیم تای بوی خامی آرد گرفته شود
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• شیر و ½ فنجان آب را به تدریج ریخته تا سس غلیظ شود و هم میزنیم• نمک و فلفل می ریزیم


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">طرز تهیه:
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• کره را در ماهی تابه، ریخته پیاز سرخ شده می ریزیم
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• فلفل سبز را هم مقدار خیلی کم تفت داده
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• پنیر، ذرت، گشنیز، سس سفید و نمک ریخته دو دقیقه حرارت می دهیم


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">•


    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• برگ اسفناج
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">رابا این مواد پر میکنیم و هر برگ را رول می کنیم
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• بر روی سینی فر چرب شده می ریزیم رویش یک فنجان سس سفید می ریزیم
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;"> سپس پنیر می ریزیم
    " style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none;">• در فر از قبل گرم شده در 180 درجه به مدت 10 دقیقه.• گرم سرو کنید