مواد لازم : ران مرغ سه عدد پياز دو عدد بادمجان چهار عدد گوجهفرنگي يك عدد سير دو حبه فلفل قلمي دو عدد نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه : مرغ را با آب و يك عدد پياز و نمك آبپز ميكنيم. پياز را خرد كرده و تفت ميدهيم تا كمي طلايي شود. گوشت مرغ را خرد كرده و به پياز ميافزاييم سير خرد شده، نمك و فلفل را هم اضافه ميكنيم. فلفل قلميها و بادنجانها را در فر يا روي اجاق كبابي كرده، ساطوري يا كاملا خرد ميكنيم و در ظرف ميكشيم و روي آن هم مرغها را ميريزيم و با گوجهفرنگي و فلفلدلمهاي نگيني شده تزئين ميكنيم.