با افزودن سس های تند شیرین و ترش روی کوفته ها مزه آن تغییر میکند. پس از اینکه کوفته پخته شد می توانید آنها را درون سس های خانگی بپزید تا گوشت مزه سس را به خود جذب کند. کوفته را میشود به عنوان پیش غذا در مهمانی استفاده کرد یا این که با آن خوراک درست کرد و کنارش سبزیجات مختلف پخت و همراه با برنج خورد، آن را به غذای اصلی تبدیل کنید. مواد لازم گوشت چرخ کرده 450 گرم خرده نان ½ پیمانه شیر ¼ پیمانه تخم مرغ 1 عدد سرکه سیب 1/3 پیمانه شکر ½ پیمانه آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری سویا سس 1 قاشق غذاخوری کمپوت آناناس بدون آب کمپوت 370 گرم فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی گراد گرم کنید. گوشت چرخ کرده را داخل کاسه بریزید و ½ پیمانه خرده نان، ¼ پیمانه شیر و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و سپس با آن گلوله های 4 سانتی درست کنید. کوفته ها را روی سینی فر قرار دهید و آنها را در فر به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند. کوفته ها را داخل آرام پز قرار دهید. ½ پیمانه سرکه سیب، ½ پیمانه شکر، 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 1 قاشق غذاخوری سویا سس را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مخلوط به جوش بیاید. سس ترش و شیرین خانگی تان را روی کوفته ها داخل آرام پز بریزید. آرام پز را تنظیم کنید و کوفته ها را به مدت 8 ساعت بپزید. نکات و هشدارها به سس ترش و شیرینی که درست کرده اید، چیزهای دیگری از قبیل فلفل دلمه ای سرخ شده، پیاز خرد شده یا سیر اضافه کنید و دستور غذا را مطابق سلیقه خودتان تغییر دهید.کوفته ها را تا جایی بپزید که دمای داخلی آنها به 165 درجه فارنهایت برسد تا از بیماریهایی که ممکن است از طریق غذا منتقل شود جلوگیری کنید.