این دستور غذا با گرانول سویا و برنج قهوه ای تهیه شده است. طعم دار با ادویه جات هندی است هم سالم و هم خوشمزه است زمان آماده سازی : 3-4 ساعت زمان پخت: 10-12 دقیقه مواد لازم: • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون • 1 قاشق چایخوری، سیر خرد شده • 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده • 1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز • ½ قاشق چایخوری پودر زردچوبه • ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز • ½ عدد گوجه فرنگی، خرد شده • 1 فنجان گرانول سویا ، خیس شده • 2 قاشق غذاخوری نخود فرنگی • 1 فنجان برنج قهوه ای پخته شده • 1 قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه روش • روغن را در حرارت گذاشته سیر، پیاز، دانه زیره سبز، پودر زردچوبه،، پودر فلفل قرمز را تفت مختصر می دهیم • گوجه فرنگی را ریخته تا در روغن سرخ شده دانه های سویا را ریخته • نخود سبز و تفت داده نمک می ریزیم • برنج قهوه ای را ریخته ، به مدت یک دقیقه تفت می دهیم میگذاریم بپزد • برگ گشنیز تازه ریخته هم می زنیم