دلمه حلقه ای یا قالبی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo730.jpg





    مواد لازم :





    برنج

    2 پيمانه

    گوشت

    200 گرم

    سبزي خرد شده ( ترخون ، ريحان ، جعفري ، گشنيز ، پيازجه ، شويد )

    2 پیمانه

    ونوشك تازه

    ۲ الي ۳ قاشق

    پياز سرخ شده

    ۲ قاشق غذا خوري

    خلال پوست پرتقال

    ۲ قاشق غذا خوري

    زرشك قرمز

    ۳ قاشق غذا خوري

    سرکه

    دو سوم ليوان

    شكر

    نصف ليوان

    فلفل سياه و قرمز

    به ميزان دلخواه

    روغن زيتون

    ۲ الي ۳ قاشق

    آب

    نيم ليوان






    ( در صورت دسترسي به ونوشك در غير اين صورت ونوشك را حذف كنيد)





    طرز تهيه :



    اگر دوست نداريد برنج داخل دلمه نرم شود از برنج دانه بلند خارجي استفاده كنيد برنج را با آب و زردچوبه و نمك و كمي روغن زيتون به صورت كته درست كنيد .



    گوشت را با نمك ، زردچوبه ، فلفل و كمي روغن و پياز رنده شده ابتدا كمي تفت داده و بعد با يك ليوان آب بپزيد و صبر كنيد تا تمام آبش تبخير شود .



    خلال پوست پرتقال را با آب يك دور بجوشانيد تاتلخي آن گرفته شود و توسط صافي از آب جدا كنيد .



    سسي ازشكر و سركه و آب را تهيه كرده و بچشيد و در مقدارش با توجه به ذائقه تان ميزان شكر و سركه را تغيير دهيد و جند قاشق از آن را براي روي دلمه كنار بگذاريدو بقيه را با مواد خوب مخلوط کنید.در صورت تمايل از سسهاي مورد علاقه خودتان استفاده كنيد .



    مواد را روی برگها در قالب بريزيد و با پشت قاشق مواد را يكنواخت و فشرده كنيد و سپس بادنباله برگ مو كه از اطراف قالب آویزان است روی مواد را بپوشانید . و چند قاشق از سس سرکه وشکر را برای جلوگیری از خشک و برشته شدن برگهاروی آن بریزید.



    توسط فويل روي قالب را بپوشانيد تا زماني كه در فر ميگذاريد دم بكشد .



    قالب را به مدت يك ساعت در فر با درجه متوسط بگذاريد تا دلمه دم بيفتدفر را خاموش وفويل را از قالب جدا كنيد و يك ديس روي قالب وارونه كنيد و دلمه كه شبيه به يك حلقه شده ( دلمه حلقه ای ) را برگردانيد وبا سليقه خودتان آنرا تزئين كنيد. اگر از برنج ايراني استفاده كنيد و يا ميزان سس را بيشتر كنيد مايه دلمه نرم ترو چسبنده تر ميشودكه بعضي اين نوع را بيشتر مي پسندند.