اگر زیاد با زیتون غذا درست می کنید و از درست کردن غذاهای تکراری خسته شده اید و می خواهید با شیوه متفاوت و مدرن از زیتون غذا تهیه کنید در این بخش انواع مختلف غذاهای درست شده با زینون را آموزش میدهیم: تاپناد زيتون چي لازم دارم؟ زيتون سياه: يكدوم پيمانه زيتون سبز: يكدوم پيمانه سير: دو حبه جعفري تازه: یک دسته كوچك روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري آبليمو: یک قاشق چايخوري فلفل سياه: يكچهارم قاشق چايخوري فيله ماهي كولي پخته شده: چهار تكه چطور بپزم؟ 1. تمام مواد را با هم در غذاساز مخلوط كنيد. فقط حواستان باشد كه خيلي ريز نشوند زيرا تاپناد نبايد خيلي نرم شود. 2. اگر هم غذاساز نداريد زيتونها، سير و ماهي را ريز خرد كرده و سپس با ساير مواد خوب مخلوط كنيد. فوت كوزهگري اين پيشغذا را ميتوانيد با بيسكويت ترد، نان لواش، باگت يا نان تست سرو كنيد. به جاي ماهي كولي هم ميتوانيد به همان اندازه از ماهي تن استفاده كنيد. قارچ شكمپر با گوجه و زيتون چی لازم دارم؟ گوجه گيلاسي: دوسوم پيمانه خرد شده پنير موزارلا رنده شده: نصف پيمانه زيتون خرد شده: يكچهارم پيمانه سير رنده شده: یک قاشق چايخوري روغن زيتون خالص: دو قاشق چايخوري رزماري: تازه و خرد شده (نصف قاشق چايخوري) يا خشك (يكهشتم قاشق چايخوري) فلفل سياه: يكهشتم قاشق چايخوري قارچ درشت: چهار عدد آبليموترش: دو قاشق غذاخوري سس سويای كمنمك: دو قاشق چايخوري چطور بپزم؟ 1. گوجه، پنير، زيتون، سير، یک قاشق چايخوري از روغن زيتون، رزماري و فلفل سياه را در يك كاسه با هم مخلوط كرده و فر را روشن كنيد تا گرم شود. 2. دماي فر را روي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. داخل قارچها را با قاشق خالي كنيد. 3. یک قاشق چايخوري روغن زيتون باقيمانده را در يك كاسه با آبليمو و سس سويا مخلوط كنيد. سپس داخل و خارج قارچها را كاملا به اين مخلوط آغشته كنيد. سيني فر يا توري مخصوص گريل را با روغن چرب كنيد. قارچها را برعكس روي آن قرار دهيد و اجازه دهيد كمي بپزند تا نرم شوند (هر طرف تقريبا پنج دقيقه). سپس آنها را از فر خارج كرده و درونشان را با مخلوط گوجه و زيتون پر كنيد. روي آنها را با كمي پنير تزیين كنيد. 4. دوباره قارچها را داخل فر بگذاريد. حدود سه دقيقه پس از آب شدن پنير آنها را از فر درآورده و سرو كنيد. فوت كوزهگري به جاي رزماري ميتوانيد از ساير سبزيجات مورد علاقهتان مثل آويشن، ريحان و. . . استفاده كنيد. ديپ زيتون با پنير چی لازم دارم؟ پنير خامهاي: 120 گرم ماست معمولي: يكچهارم پيمانه پيازچه حلقه شده: سه قاشق سوپخوري زيتون سبز بدون هسته: نصف پيمانه زيتون سياه بدون هسته: نصف پيمانه پنير رنده شده چدار يا گودا: نصف پيمانه پودر فلفل قرمز تند: يكهشتم قاشق چايخوري فلفل دلمهاي رنگي قرمز و نارنجي: نيمي از هر كدام چطور آماده کنم؟ 1. فلفلهاي رنگي را به صورت نگيني خرد و زيتونهاي بدون هسته را حلقهحلقه كنيد. ماست، پنير خامهاي و فلفل را با هم مخلوط و سپس بقيه مواد را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. ديپ شما آماده است. فوت كوزهگري اين پيشغذاي خوشمزه را با كراكر، چيپس ذرت، چيپس سيبزميني يا بيسكويتهاي شور سرو كنيد. خوراك زيتون مراكشي چی لازم دارم؟ مرغ: 8 تكه ران پاپريكا: دو قاشق چايخوري زيره: یک قاشق چايخوري زنجبيل: یک قاشق چايخوري زردچوبه: یک قاشق چايخوري دارچين: نصف قاشق چايخوري فلفل سياه: يكچهارم قاشق چايخوري روغن: دو قاشق سوپخوري سير: سه حبه پياز: یک عدد زيتون: یک پيمانه آب: نصف پيمانه كشمش: نصف پيمانه لیموترش حلقه شده : دو عدد چطور بپزم؟ 1. ادويهها را با هم مخلوط كرده و روي مرغها بپاشيد. سپس مرغها را براي يك ساعت در يخچال بگذاريد. پياز و سير را كمي در روغن تفت دهيد و بعد مرغهاي مزهدار شده را به آن اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و در ظرف را بگذاريد تا 15 دقيقه بپزد. سپس زيتون خرد شده، كشمش و آب را به مرغها اضافه كنيد و اجازه دهيد خوراك براي 20 تا 30 دقيقه بپزد. در آخر ليموهاي حلقه شده را روي خوراك قرار دهيد و دو دقيقه بعد شعله را خاموش كنيد. فوت كوزهگري اين خوراك را ميتوانيد با گشنيز و جعفري خرد شده تزئين كنيد. همچنين ميتوانيد آن را با برنج يا نان سرو كنيد. ترشي قارچ و زيتون چی لازم دارم؟ قارچ ورقه شده: دو پيمانه زيتون بدون هسته: دو پيمانه موسير: یک پيمانه سير: یک پيمانه نمك: به ميزان لازم فلفل سبز: چهار عدد پودر كاري: يك قاشق غذاخوري پودر انبه: چهار قاشق غذاخوري روغن زيتون: پنج قاشق غذاخوري سركه: به ميزان لازم فلفل سياه و زردچوبه: از هر كدام يك قاشق چايخوري چطور آماده کنم؟ 1. تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد سپس سركه را اضافه كنيد، طوري كه روي تمام مواد را بپوشاند. بعد از يك هفته ترشي آماده است. فوت كوزهگري اين ترشي را در جاي خنك مانند يخچال نگهداري كنيد. خوراك ايتاليايي با مرغ و زيتون چی لازم دارم؟ گوجهفرنگي پوره شده و بيآب: یک پيمانه زيتون سياه بدون هسته و نصف شده: يكسوم پيمانه روغن زيتون مخصوص سرخكردني: یک قاشق سوپ خوري آب مرغ: يكدوم پيمانه سركه سيب: يكدوم پيمانه نمك: یک قاشق چايخوري فلفل سياه: به ميزان دلخواه ران مرغ: هشت عدد ريحان خرد شده: يكسوم پيمانه سير: 12 حبه پياز خرد شده: یک عدد رزماري خرد شده: دو قاشق چايخوري تازه يا سهچهارم قاشق چايخوري خشك شده چطور بپزم؟ 1. در يك تابه، روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد. يكدوم قاشق چايخوري نمك و يكچهارم قاشق چايخوري فلفل سياه را روي مرغ بريزيد و آن را در تابه به مدت هشت دقيقه سرخ كنيد تا طلايي شود سپس مرغها را از تابه خارج كنيد و حرارت را كاهش دهيد. پياز و سير را در تابه بريزيد و براي پنج دقيقه سرخ كنيد تا پياز نرم شود. رزماري و سركه سيب را اضافه كنيد و اجازه دهيد جوش بيايد؛ آنقدر كه مقدار سركه به يكچهارم پيمانه برسد. 2. آب مرغ، گوجهفرنگي، مرغ، زيتون و باقيمانده نمك را به آن اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا براي 20 تا 25 دقيقه بجوشد. پس از پخت مرغ، سيرها را در غذا با چنگال له كنيد و يكهشتم قاشق چايخوري فلفل سياه و ريحان به آن اضافه كنيد. بعد از اينكه غذا يك جوش خورد، آن را از روي حرارت برداشته و سرو كنيد. فوت كوزهگري در صورت تمايل ميتوانيد ميزان آب مرغ را دو برابر كرده و آن را مانند خورش با برنج سرو كنيد. همچنين ميتوانيد براي خوشرنگ شدن خوراك به ازاي هر فنجان گوجهفرنگي يكدوم قاشق سوپخوري رب نيز به آن اضافه كنيد. اگر هم زيتون شور بود از دو ساعت قبل آن را در مقداري آب سرد ريخته و اجازه دهيد شوري آن گرفته شود. منبع : مجله سیب سبز